Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon aggódom. Fordult elő már ez mással is?
Több mint fél éve szedem a Dienille fog.gátlót.Eddig mindig 3.-4. napra megjött a vérzésem,most azonban nem jött meg (a szünet 7. napjában vagyok,holnap kell újra elkezdenem). Azt hozzáteszem,hogy egyetlen egy szem sem maradt ki,csak 4x volt olyan mivel nyaraltam hogy 3 órával hamarabb vettem be! Tegnap reggel csináltam egy tesztet,ami negatív lett.Felhívtam az nőgyógyászomat,aki azt mondta hogy szerinte nincs semmi baj,szedjem a megszokott módon,és ha következőleg sem jön meg akkor menjek be vizsgálatra...
Nagyon félek a terhességtől.Járt már valaki így,hogy 1x kimaradt majd a köv. hónapban rendesen megjött? És most kell valami kiegészítő védekezés?
Nekem volt ilyen mint neked bár én mást szedtem.
Idegesség még rá tesz a dologra ezért is biztos hogy nem jön meg.
Viszont később nekem 3hétig tartott a menszeszem annál rosszabb nem volt.... (remélem az nálad nem fog előfordulni hisz más a gyógyszered)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!