Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted ez hogy van?
Figyelt kérdés
Már több mint 2 hét telt el azóta hogy meg kellett volna jönnie de még nem jött de eddig mindig védekeztünk óvszerrel meg majd hétfőn csinálok tesztet.szerinted terhes vagy? vagy miért nem jön meg eddig normális volt a mensi2009. okt. 30. 21:12
1/7 anonim válasza:
nagyon kicsi rá az esély , hogy terhes vagy am köszi, hogy tegezel :) de reméljük nem vagy az ha helyesen használtátok akkor szinte semmi esélye de ne idegeskedj annál többet fog késni
2/7 A kérdező kommentje:
ja és 15\L :P
2009. okt. 30. 21:23
3/7 anonim válasza:
Hát,a teszt majd megmondja.Hiába nyugtatgatunk itt,hogy óó biztos nem,aztán meg mégis.De szerintem ha védekeztek (mindig!) akkor nem valószinű.
4/7 anonim válasza:
szerintem én nem vagyok terhes, de te az vagy. majd a teszt kimutatja. érdekes hogy még nem csináltál.
5/7 anonim válasza:
Én nem vagyok terhes, de te mindjárt az leszel mert rád küldöm pedómacit és a rézfaszú bagolyt ők majd szendvicsben véresre basznak téged!
6/7 A kérdező kommentje:
am ma megjött
2009. okt. 31. 22:30
7/7 anonim válasza:
És ellenőrzitek is azt a gumit minden aktus végén? Elég egy észre nem vett apró lyukacska és már kész is a meglepi baba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!