Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhes vagyok és abortuszt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok és abortuszt szeretnék. Mennyibe kerül az manapság?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok a barátommal lefeküdtünk és kiszakadt az ovszer :S De 72 órás tablettát nem vehettem be mert már ezelött 2 hónappal kellet bevenni.

Azt gondoltunk hogy nem lesz baj de most mégis késik 4 napot.Szeretném megtudni hogy mennyibe kerül az abortusz?

És személyes tapasztalatokat is kérnék szépen.

2009. okt. 30. 12:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
14:20-as! Nem írtam el, egészségügyis könyvemben ez van leírva.
2009. okt. 31. 14:57
 12/15 A kérdező kommentje:

2 hónappal ezelöt nem használtunk és azért kellet tabi.

De most meg kiszakadt és még mindig nem jött meg :S

2009. okt. 31. 16:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Miért nem csinálsz tesztet?
2009. okt. 31. 17:02
 14/15 anonim ***** válasza:
kb. 30ezer ft. A műtét 25-20percig tart, altatásban nem érzel semmit sem. utána inkább a lelki része nehéz mint a testi. én szerencsére könnyen túlestem rajta legalábbis fizikailag de a lelki része iszonyat nehéz. mindegy azért azon is túl lehet tenni magad idővel, nekem sikerült, igaz kellett hozzá a barátom aki nagyon sokat segített és mellettem volt végig.
2009. nov. 2. 11:50
 15/15 anonim ***** válasza:

Istenem! Csak fogom a fejemet...

4, esemény utáni egy hónapban...???? Szent leborult szivarvég.....

Két esemény utáni tabletta bevétele között egy menstruációs ciklusnak kell eltelnie!!! És ez 100%, mert nekem Nőgyógyász mondta.Ha nem telt el egy m. ciklus a két 72 órás bevétele között, beveheted a saját felelősségedre, számolva a mellékhatásokkal ( vérzészavarok,hányás stb...)

Az abortusz kb 30 ezer ft. Testi és LELKI fájdalom tömkelege!!!!

2010. jan. 22. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!