Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhes vagyok és abortuszt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok és abortuszt szeretnék. Mennyibe kerül az manapság?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok a barátommal lefeküdtünk és kiszakadt az ovszer :S De 72 órás tablettát nem vehettem be mert már ezelött 2 hónappal kellet bevenni.

Azt gondoltunk hogy nem lesz baj de most mégis késik 4 napot.Szeretném megtudni hogy mennyibe kerül az abortusz?

És személyes tapasztalatokat is kérnék szépen.

2009. okt. 30. 12:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Kérdésedre nem tudok válaszolni, de előbb inkább végezz tesztet, utána mondd ilyen biztosan hogy terhes vagy.

72 órás tabi megzavarja a hormonokat, lehet hogy annak utóhatásaként késik

2009. okt. 30. 12:56
 2/15 anonim ***** válasza:
89%
szia, tesztet csináltál? télleg terhes vagy? Amúgy kb. 30000 ft 21/lány
2009. okt. 30. 12:56
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát először is ki kéne deríteni, hogy terhes vagy-e. (TESZT!)

Másodszor 18 év alatt szülői beleegyezés kell, mivel műtét.

Az ára kb. 30 ezer forint.

Személyes tapasztalatról szerencsére nem tudok beszámolni...

2009. okt. 30. 12:58
 4/15 anonim ***** válasza:
74%
csináltál már tesztet vagy csak megérzés? 30 rongy, jó kis tortúra, védőnőhöz mászkálás plusz lelki megrázkódtatás, nah meg szülői beleegyezés kell 18 alatt. lehet hogy mégis be kellett volna venned újra a 72 órásat. a "kiszakadt az óvszer"-ről annyit hogy én 5 éven át használtam és egyszer sem szakadt ki. egyszerűbb az igazat írni mondjuk hogy nem volt óvszer.
2009. okt. 30. 12:58
 5/15 anonim ***** válasza:
22%
Bevehettél volna 72 órásat. Egy hónapban maximum négy a megengedett belőle. Amúgy nem biztos, hogy terhes vagy, de nagy esélyed van rá. Csinálj egy tesztet, és mindenképpen szólj a szüleidnek ha pozitív, ha negatív a teszt.
2009. okt. 30. 12:59
 6/15 anonim válasza:
40%

Szeretem az ilyen gondatlan embereket... nem hiszem el h 2hónapja be kellett venned a 72 órást... és most MEGINT kiszakadt... ez már abszurd... vagy benned vagy a párodban van a hiba, mert nem tudtok rendesen védekezni. és szerintem nem nagyon kéne félvállról venni, hogy hát abortusz mennyibe kerül.. gondolom a szüleid örülni fognak.

16/L.

2009. okt. 30. 13:05
 7/15 anonim ***** válasza:
85%

Utolsó! Nem hiszem, hogy most arra van szüksége, hogy te lehord, hogy mennyire nem tud védekezni. Kapni fog eleget a szüleitől, orvostól, védőnőtől és nem utolsó sorban a saját lelkiismeretétől. Felesleges olyat írnod, hogy "benned vagy a párodban van a hiba". Ezzel nem sokat segítesz neki. Tény, hogy nem figyelt oda eléggé, mégsem kell neked (is) azt szajkóznod, hogy mennyire felelőtlen. Nem védeni akarom a kérdezőt, mert véleményem szerint is elítélendő, ennek ellenére nem írok felvilágosító magyarázatot.

Bocs, hogy eltértem a témától.

2009. okt. 30. 13:15
 8/15 anonim ***** válasza:

12:59es: 4 esemenyutani 1 honapban???! remelem csak eliras. 1 evben esetleg. es meg az is sok.

kerdezo: eloszor elmondom h mit kellett volna tegyel h ne kerulj ide. tudom h keso, de leirom hatha okulsz belole es legalabb ezentul probaljatok felelosek lenni.

1.ne haragudj de szerintem nem tudtok (helyesen) vedekezni. tanuljatok meg surgosen!

2. ha kiszakad a gumi futas nogyogyaszhoz. nem szamit h mar vettel be 2 honappal ezelott 72 orasat (a fentiekbol itelve gondolom recept es konzultacio nelkul szerezted), orvos, tudja mit csinal es vszinuleg azt mondta volna h vegyel be 1 masikat minthogy abortusz legyen belole vagy h nem kell semmit tenni mert meguszod.

a kerdesre a valasz: attol fugg hol csinalod. ha szakrendelesen, allami beteggondozasban meguszhatod 10ezer Ft alatt. szuloi beleegyezes viszont kell. 3 honap a hatar ameddig elvegzik a beavatkozast (nem feltarasos mutet) de rendszerint megvarjak a 2. honapot h nojjon a baba mert ugy konnyebb teljesen eltavolitani. szoval ha terhes is vagy, elobb bizonyosodj meg rola (teszt, ha az pozitiv akkor nogyogyasz) es utana menj abortuszert.

2009. okt. 30. 14:20
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem még ne legyél benne annyira biztos, hogy terhes vagy, mint előttem már mondták a 72 órás után előfordul az ilyesmi. Az a legbiztosabb, ha elmész nőgyógyászhoz és ha már egyértelmű, hogy terhes vagy, akkor bizony állj oda anyukád elé és mondd el neki az igazságot. A barátod pedig legyen mindig mindenben melletted.

Az abortuszról annyit tudok, hogy előtte családsegítőhöz kell menned, (azt hiszem ki kell töltenetek egy papírt)

majd vérvétel. A műtét előtti napon felhelyeznek egy ún. laminária pálcát, amitől megfelelően kitágulsz. Másnap altatásban elvégzik a műtétet, magadhoz térsz, megkapod a zárójelentésed és gyakorlatilag már el is mehetsz. Hát nagy vonalakban ennyi. Talán neked így könnyebb lehet túltenned magad rajt...amit fent leírtam egy ismerősömtől tudom, aki szerette volna megtartani majd 19 évesen, de a szülei hajthatatlanok voltak

minden jót!

2009. okt. 30. 17:35
 10/15 anonim ***** válasza:
Tényleg havonta max. 3 eseményutáni tablettát lehet bevenni.De akkor számolni kell azzal,hogy szét lesz barmolva a hormonháztartás és bőven van utóhatása is.
2009. okt. 30. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!