Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire jó a fogamzásgátló tabletta, ha némelyiktól 0-ra csökken a szexuális vágy?
Figyelt kérdés
vagy ez a trükk, hogy nem akar szexelni így nem is lehet gyerek?XD2009. okt. 30. 11:17
1/10 anonim válasza:
arra hogy megvéd a nem kívánt terhességtől, a libidócsökkenés pedig egy mellékhatás ami nem mindenkinél fordul elő. elég hülye kérdés.
2/10 anonim válasza:
Sztem nem a kérdés hülye, hanem te értelmezted félre :)
Ugyanis a tabi, azért van , hoyg nyugodtan szexelj, azonban a tabu szedése után nem lesz hozzá kedved.
3/10 anonim válasza:
Nem, tökéletesen értette az első.
A kedv csökkenése egy nem kívánt mellékhatás, ami egyes tablettáknál, alacsony %-ban jelentkezik. Csak akinél nem jelentkezik mellékhatás (90%) az nem panaszkodik sehol, így ki se derül.
4/10 anonim válasza:
Én így jártam,szedtem 2 évig gyógyszert és nem kívántam az akkori barátom.Abbahagytam és sokkal jobb lett,bár macerásabb volt amikor ő elment:S
5/10 A kérdező kommentje:
Háát lehet hogy nem mindenkinél jön elő, de ahány ismerősöm szedi, a nagyrészüknél igen.
2009. okt. 30. 11:54
6/10 anonim válasza:
Hát én azóta jobban kívánom a szexet...
7/10 anonim válasza:
énis szedem, már 8 éve és sosem volt ilyen mellékhatás. sőt, énis jobban kivánom, mert óvszerrel nemszerettem annyira
24L
8/10 anonim válasza:
nekem 1 év lett ilyen mellékhatás.... meg kell h mondjam, nagyon kellemetlen :S :(
10/10 anonim válasza:
Én is így jártam...Talán mintha most, amikor már 2x lecseréltem a bogyót (lindynette, mercilon, yasminelle), kezdene megugrani a libidóm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!