Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi lehet az oka?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Először is leszögezném, hogy igen, elmegyek dokihoz, de csak hétfőn tudok.

Abba hagytam a fogamzásgátlót mert vége lett a kapcsolatomnak. Azóta a vérzés eléggé megváltozott, kevesebb lett és az első 2 nap után már inkább csak barnás volt az viszont kb 5 napig simán tartott. Pedig pont azt vártam volna és a dokim is azt mondta, hogy erősebb lesz a vérzés. Éltem nemi életet, de óvszerrel védekeztünk és minden oké volt, nem szakadt ki szal elvileg azzal nem volt gond. Most elkezdtem újból a gyógyszert szedni mert mégiscsak megnyugtatóbb védekezési mód, viszont a mostani vérzésem megint elég gáz. Tegnap megjött, nem volt túl sok, ma meg szinte semmi és az a kevés is inkább barnázás. A terhességnek tünetei nincsenek, semmi olyan ami egyértelműen arra utalna. A derekam fáj, de kicsit megerőltettem magam a napokban, szal azt arra fogom. Gondolom számos más oka lehet a terhességen kívül annak, hogy ilyen a vérzésem. Jah, a lényeg. Csináltam tesztet, egyet ma reggel, ami egyértelműen negatív, meg a múlt hónapban is csináltam 2-t, szintén negatív. Szóval..vmi ötlet, hogy mi lehet az oka?

2013. aug. 23. 12:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs, de az ötletem az, hogy a gyógyszer szint csökkenése és kiürülése és a szervezet visszaállása a normális vérzésre, majd újra gyógyszerszint beállása és szervezet szokása hozzá.

De nem vagyok orvos, nem szedek tabit, így én csak egy légből kapott ötletet mondtam, ami nem tudom mennyire igaz! :)

De örülök, hogy felelősségteljesen elmész orvoshoz. Légy magadra büszke emiatt. :D Nagyon sokan csak pánikolnak és rinyálnak, de orvoshoz a világért se mennének -.-"

2013. aug. 23. 12:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) aggódok a terhesség miatt eléggé, nem lenne jó és mielőbb szeretném tudni, hogy van-e és ha igen akkor mi a bajom..
2013. aug. 23. 12:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Terhesség miatt nem kell már sokat aggódnod :) Hétfőn mész orvoshoz, aki keddre küld vérvételre, és már aznap délután kapsz eredményt a terhességi tesztről.
2013. aug. 23. 12:37
 4/6 A kérdező kommentje:
És a vérvétel hány napos terhességet mutat ki? Mert ha kedden megyek, akkor pont egy hete lesz az utolsó együttlétnek. De az meg már bőven peteérés után volt (ha van egyáltalán) és akkor már úgy tudom elég kicsi a teherbeesés valószínűsége.
2013. aug. 23. 12:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Az nincs napos kimutatás. Ha terhes vagy, akkor pozitív, ha nem, akkor negatív. De az 1 nap után is kimutatja.
2013. aug. 23. 12:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Szuper. Köszönöm, hogy válaszoltál!
2013. aug. 23. 12:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!