Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha már elkezdtem a 2. levél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már elkezdtem a 2. levél szedését, akkor már teljesen védett vagyok? És ha nem azonos időben vettem be a tablettát, akkor mennyi az az idő, amíg nem kell kiegészítő védekezés?

Figyelt kérdés
szóval, ha 1 perccel később veszem be, az baj? (tudom, hülye kérdés, de fontos) és pl. 20-25 perces késés? vagy mennyi az az idő, amíg azt mondod, h még nem használsz kiegészítő védekezést?
2009. okt. 29. 23:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Úristen, még a tájékoztatót se tudod kinyitni?!

Igen, védett vagy. Már az első levél szedésének 1. 2. hetében is védett lehettél, ezt a tájékoztató közli. Van olyan is, ami már az első nap után védelmet nyújt.

Nem, nem baj, ha nem óramű pontossággal veszed be. Fél óra elcsúszástól semmi bajod nem lesz, szerintem 1 órányitól sem.

2009. okt. 29. 23:21
 2/4 anonim ***** válasza:
1-2-3 óra csúszástól sem lesz az égvilágos semmi bajod. énmáűr 8 éve szedem, néha éjfélkor veszem be, néha hajnali 3kor vagy 4kor és még mindig nemvagyok terhes,.
2009. okt. 29. 23:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Úr isten. Rá van írva a betegtájékoztatóra, hogy 12 órán belül beveheted. Tehát ha reggel 8-kor veszed be és most elfelejted, azt ha este 7-kor veszed be, még akkor is védett vagy. Ne beszéljünk már perces késésekről!
2009. okt. 30. 11:15
 4/4 anonim ***** válasza:
47%
kib*szott betegtájékoztató, használd a törpe agyad oszt olvass.
2009. okt. 30. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!