Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudtok a DIANE BEVONT TABLETTÁRÓL?
Most készülök ki váltani az első fogamzásgátlómat és hát...nagyon tanácstalan vagyok.Nem rég ajánlották a Diane bevont tablettát ,hogy ez meg felelne az elvárásaimnak ,de viszont én úgy hallottam ,hogy ez nem igazán véd ...
Én úgy hallottam,hogy leginkább a hormonokat kezeli...
Nagyon nagyon örülnék ha segítenétek nekem.
Előre is köszönöm a válaszokat!
"hormonokat kezeli"? Drága szívem, a fogamzásgátlóban hormon van, remélem nem mondtam újat! Beleavatkozik a szervezeted működésébe.
De az orvos ezeket nem mondta el?
(Különben a Diane35 az egyik legnagyobb hormontartalmú, elavult gyógyszer)
A diane NEM fogamzásgátló! Itt a betegtájékozatója!
A Diane nők férfihormon-függő betegségeinek kezelésére alkalmazzák. Ide tartozik:
a pattanásos bőr (akne), főleg ennek súlyosabb formái, amelyet fokozott faggyútermelés (szeborrea), bőrgyulladás vagy bőr alatti csomók képződése kísér, amennyiben a tartós orális antibiotikum kezelésre nem reagáltak.
a férfihormon-eredetű kopaszság és a fokozott szőrnövekedés enyhébb formái.
A Diane két kombinált hatóanyaga miatt a kombinált orális fogamzásgátló tabletták tulajdonságával bír. Ha a Diane tablettát megfelelően szedik (gyógyszerkihagyás nélkül), a teherbeesés kockázata nagyon alacsony. Hormonális vagy más fogamzásgátló készítmény alkalmazása ezért nem szükséges. A korábban alkalmazott hormonális fogamzásgátlást abba kell hagyni.
A Diane alkalmazása alatt menstruációs vérzése enyhébb lefolyású lehet, és rövidebb ideig tarthat, amelynek eredményeként a vérszegénység kockázata alacsonyabb. Csökkenhetnek a menstruációs fájdalmak vagy teljesen meg is szűnhetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!