Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzasgatlo kuldese idegen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzasgatlo kuldese idegen orszagba?

Figyelt kérdés
Betegseg(hasmenes) miatt duplaznom kellett a fogamzasgatlot igy nem lesz eleg mig haza tudjak utazni,,sajnos elobb nem tudok hazamenni. Ha otthonrol kuldenenek nekem par szem gyogyszert vagy egy levellel, akkor azt nem fogjak meg a hatar miatt, mintha drog lenne?

2013. aug. 21. 13:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Merre laksz? Nem tudsz elmenni orvoshoz? Lehet még magyar orvos is van a környéken... Amúgy ez jó kérdés, de mivel nem drogot küldenek, nem kéne... Kérdezz utána egy postán, mi ennek a módja!
2013. aug. 21. 14:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Én nem rég ki akartam menni dolgozni Hollandiába és akkor mindennek alaposan utána jártam.. Szóval tudom hogy lehet küldeni csomagként ilyesmit,én is így akartam majd hogy küldjenek utánam mert ott macerás lenne nőgyógyászhoz elmenni,ha nem érti mit akarok:) Szóval vannak ilyen csomagküldő szolgálatok direkt erre a célra.Facebook-on is megtalálod ezeket.Külön díja van,súlytól stb függően és általában így szoktak társulni ezek a szolgálatok hogy pl taxi busz és csomagküldő szolgálat.Ezek hozzák viszik az embereket és külön csomagokat is kézbesítenek külföldre, és külföldről Magyarországra is.:)
2013. aug. 21. 14:35
 3/4 A kérdező kommentje:
koszonom szepen :))
2013. aug. 21. 15:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálunk anya a nővéremnek rendszeresen küldi a gyógyszereit (antidepresszánsok), doboz nélkül, csak a leveleket, pufi borítékban. Eddig mindig odaért.
2013. aug. 21. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!