Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek terhes vagyok? :S

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek terhes vagyok? :S

Figyelt kérdés

Tudom hogy egy csomó hasonló kérdés van, de kérlek titeket segítsetek.

Szeptember 24.-én pettingeltem a barátommal, és lehet került előnedv az ujjáról a hüvelyembe.

26.-a körül kellett volna megjönnie de késik:S

Semmi tünetet nem észlelek , kivétel h nagyon fáj a méhem, és késik...

Lehet h valami betegséget kaptam el, vagy terhes lennék?

Kérlek titeket segítsetek!!!

2009. okt. 28. 20:16
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Vegyél már egy tesztet. Komolyan igaza van az előttem szólónak, aki azt írta, hogy a szex/petting nem ciki, tesztet venni meg ciki? Ha itt tartasz még, hogy problémát jelent egy tesztet megvenni, szerintem hagyd a petting témát..
2009. okt. 29. 10:22
 22/40 A kérdező kommentje:

hát ezek után hagyni is fogom... nem is tudom hogy lehettem ennyire hülye, hogy ilyenekre nem figyeltem..:S

Meg nem úgy értem hogy ciki, hanem félek hogy hamar kitudódik, és ebből az egészből hatalmas pletyka lenne. (Mellesleg itt minden kis dologból akkora ügyet csinálnak. )

Kb. mikor lehet tesztet csinálni, hogy kimutassa megbízhatóan az eredményt?

2009. okt. 29. 14:10
 23/40 A kérdező kommentje:

:( ...Elhiszem hogy most egy tapasztalatlan kis r*bancnak tartotok, higyjétek el most én is annak tartom magam.

Annyira megbántam ezt az egész dolgot, hogy az leírni se tudom. :( De hát ahogy mondják: "Késő bánat, eb gondolat."

És kár hogy nem hallgattam erre: " Ne tegyél olyat, amit később megbánhatsz"... :(

2009. okt. 29. 14:19
 24/40 anonim ***** válasza:
Ha a városodban ciki megvenni a tesztet, gondolom van a közelben egy nagyobb város, ahol nem sokan ismernek. Gondolom buszjárat, vagy vonat van.
2009. okt. 29. 15:27
 25/40 A kérdező kommentje:
az hogy viszketek ott lent meg nagyon sok a fehér folyásom az a terhesség tünete?:S:S
2009. okt. 30. 14:51
 26/40 A kérdező kommentje:
sőt már hőemelkedésem is van.. :S És még mindig nem jött meg, csak nagyon nagyon erős a fehérfolyásom, meg sokszor járok pisilni(és néha a vizeletem átlátszó)
2009. nov. 1. 12:16
 27/40 anonim ***** válasza:

Nem, az fertőzés. Gondolom a barátod ujján maradt "dolgok" kerültek a hüvelyedbe, ami fertőzést okozott.

De nem nagyobb gond az, hogy nem tudod, terhes vagy-e?? Szerintem a fertőzés kis semmiség ahhoz képest, hogy terhes is lehetsz.. Vegyél tesztet, vagy húzd az időt, saját magadat teszed tönkre.

10.28-án írtad a kérdést, ma meg elseje van. az eltelt idő alatt már számtalanszor lett volna lehetőséged egy (500-600 Ft-os) tesztet venni. Szerintem nem fogod fel igazán a problémát.

2009. nov. 1. 12:16
 28/40 SzSzili ***** válasza:

Az lesz a szép ha szüzen esel teherbe. Még apáca is lehetsz utána. Ha fiad lesz nevezd el Jézusnak.

"és áldott legyen a te méhednek gyümölcse..." Ámen

2009. nov. 1. 12:43
 29/40 A kérdező kommentje:
ehh.. nagyon vicces. -.-'
2009. nov. 1. 13:03
 30/40 anonim ***** válasza:

Ha most 10-9 arányban győz a nemleges válasz, akkor nem mész orvoshoz, idióta?

De oké, az ilyen ostobák felfogásától ilyen sz@r ez a világ. Inkább megszülsz egy gyereket, mintsem beégessed magadat. Gratulálok.

2009. nov. 1. 13:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!