Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj van. Lehetek így terhes? Barnázás a cikusom 16. napján. Folyt 19/L
Figyelt kérdés
Amikor még megvolt a menzim a barátommal annyi történt, hogy a csiklómhoz kicsit odaért a makkja. Véletlen volt, mert nagyon elkapott a hév minket, de nem került a hüvelybemenetemhez. Nem ment el. Viszont most egy nagy barna foltot vettem észre a bugyimon. Még nem kell megjöjjön, nagyon megijedtem. Ez lehet a beágyazódás jele? Lehetett rá esély? Még peteéréskor sose tapasztaltam ilyet. De a barátom azelőtt ujjazott, nem durván, ennek lehet hozzá köze? Hormonzavarra (vas szedése miatt) is gyanakszom, már kb 1 hete fájnak a melleim, nődokinál a hét elején voltam, akkor ő azt mondta hogy ne szedjek vasat (amit előtte a háziorvos írt fel) mert amiatt van hányingerem. Segítség :(2013. aug. 18. 00:51
1/10 anonim válasza:
19 évesen ilyen értelmi színvonalat képviselni... Aki nem érett a szexre, ne csinálja. És menzi? Könyörgöm, menzi? Lakkozd a körmeidet inkább kislány....
2/10 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy a "menzi" nem elfogadható megnevezése a menstruációnak.
2013. aug. 18. 00:58
3/10 anonim válasza:
Nos dióhéjban..ha nem kerül be a hüvelybe a férfi hímivarsejtje akkor nem, nem lehet belőle gond. A barna folt pedig nem több mint egy barna folyás, ami gyakorlatilag bármikor jelentkezhet (két menstruáció között, vagy éppen előtte-utána). Ha várandós lennél akkor nem lenne sem barna folt, sem semmi egyéb, ebben biztos lehetsz.
4/10 anonim válasza:
"csiklómhoz kicsit odaért a makkja"
Ha ilyen egyszerű lenne teherbe esni, akkor elég sok tinilány rohangálna babával. Esélye nyílván van, ha valami 'superman' volt a barátod előváladékában, és az a hüvelybe jutott.
A legvalószínűbb, hogy annyi történt, hogy kicsit felsértett valamit a barátod amikor ujjazott, és az bevérzett.
28/F
5/10 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem... eléggé megijedtem. Majdnem hánytam az idegtől.
2013. aug. 18. 01:08
7/10 anonim válasza:
Már 20 évesen kezdődik az általános vagy mi a f**z van ?
8/10 anonim válasza:
Barna??
Sztem csak szimplán befostál.
9/10 A kérdező kommentje:
De bunkók vagytok istenem...
2013. aug. 19. 19:30
10/10 anonim válasza:
"Ha várandós lennél akkor nem lenne sem barna folt, sem semmi egyéb, ebben biztos lehetsz."
ez úgy h*lyeség ahogy van. van két gyerekem. és mind a kettővel szinte végig volt barnás, és véres folyásom is. terhesség közben is természetes.;) ne oktassuk már úgy egymást ha mi sem vagyunk tisztában azzal amit mondunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!