Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hónapja szedem a Melianét, az első mensi nulla volt, első nap egy kis barnázás, másnap 2 csepp vér és kész! Vagy terhes vagyok?
Most már a második mensit várom de semmi, elvileg nem vagyok terhes, mert teszteltem, az is igaz hogy az utóbbi 5-6 hónapban mindíg kevesebb kevesebb volta mensim. Mi lehet a baj? lehet a tabi csak ártott!?
nagyon félek, ráadásul mindenki csak szidja a Meliánt!
Szerintetek? Volt már így valaki?
Írjatok légyszi!!!
Lehet hogy a tabletta miatt. Szerintem menj el az orvosodhoz és beszéld meg vele mi a teendő. Lehet hogy újat ír fel, lehet hogy ki kell várnod a három hónapot, mert kábé annyi idő míg megszokja a szervezeted.
Az meg hülyeség, hogy a gyógyszer mellett nem fáj. Csak egy darabig nem. Kábé másfél év múlva visszatér a fájdalom.
Köszi a válaszoakat!
De nektek is ennyire kevés szokott lenni?
Vagy csak nekem ilyen kevés?
Én is Meliane-t szedek,én nem panaszkodok rá,nekem bevált...
Nekem 3 napig tart a vérzéses időszak(az is minimális),és már évek óta,megkérdeztem anno erről én is az orvosomat és azt mondta,hogy ez teljesen természetes,ne aggódjak.
De persze a bizti kedvéért,mert ugye nem vagyunk egyformák,menj el te is a nődokidhoz,ő valószínüleg tudja rá a választ.
Nagyon köszönöm a válaszokat!:)Főleg az utolsó válaszolóét!Nekem is így van!
Remlem nem lesz gond ma elmegyek a dokihoz!
Mégegyszer köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!