Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szükséges a fogamzásgátló?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szükséges a fogamzásgátló? Kérdés lent.

Figyelt kérdés

Szóval 16éves vagyok,nemi életet élek.

Mindig védekezünk gumival,de tudni szeretném,hogy esetleg rendszeres védekezés mellett szedhető-e fogamzásgátló? Vagy valamilyen káros hatása lehet-e így,csak azért szedném,hogyha netalán a guminak baja esik,akkor védve legyek.

Tudom,hogy erre ott az esemény utáni,de mondjuk ha nem tudom megvenni.

És a másik kérdésem,hogy 18év alatt sem kell a fogamzásgátló felíratásához szülő?

2009. okt. 28. 16:43
 1/5 Andrewka ***** válasza:

A gumi nagyon ritkán szakad ki. Amiatt nem kell gyógyszert szedned. Ha gumi nélkül akarod csinálni akkor gyógyszer. De az sem olcsóbb mint egy eseményutáni szerintem. Gondolom a gumit nem te veszed.

22/f

2009. okt. 28. 16:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Fogamzásgátló szedése közben szokás kiegészítő védekezést alkalmazni, nem pedig a tablettát kiegészítőnek alkalmazni. Ha szeded a tablettát, nem kell gumit használni. A fogamzásgátlóhoz pedig úgy fogsz hozzájutni hogy elmész a nőgyógyászhoz és felírja neked.
2009. okt. 28. 17:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem teljesen egyértelmű nekem a kérdés.

De ha arra gondolsz, hogy csak azért szedj gyógyszert, hogyha neadjisten baj lenne a gumival akkor ne ess teherbe akkor azért teljesen felesleges. Gumi mellett a teherbeesés esélye 0,02%, hogy egész pontos legyek. Abban meg ugye egyetértünk, hogy ez nem túl reális veszély.

Ha azonban mégis szednél gyógyszert teljesen felesleges a gumi. Úgyis nagyobb élvezetet nyújt a sex gumi nélkül :)

Nem kell szülő semmihez amit a nőgyógyász csinál veled, sőt nem is mondhatja el a szüleidnek.

2009. okt. 28. 17:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Gumi mellé inkább hüvelykúp kiegészítő védekezésként, mint tabletta. Minél később kezdesz el tablettát használni, annál kevesebb bajod lesz belőle.
2009. okt. 28. 22:13
 5/5 anonim válasza:

Utolsó válaszoló utolsó mondata elég nagy hülyeség. Mindegy hány éves vagy, ugyanúgy lehet tőle bajod. Valakinek 14 évesen sem lesz, valaki meg 30 évesen is embóliát kap tőle...

Amúgy 15 éves korom óta szedek fogamzásgátlót, és konkrétan a felíráshoz nem kellett a szülő. Csak amikor elküldtek vérvételre és vizeletvizsgálatra, hogy szedhetem-e, akkor kellett valamelyik szülőnek aláírnia a leleteim.

2009. okt. 28. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!