Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fogamzásgátlási módszert ajánlotok?
Megszakításos módszer???
Olyan nincs. Az nem védekezés. Azt hivatalosan megszakításos közösülésnek hívják. És az nem fogamzásgátló módszer.
És aki kicsit is felvilágosult az tudja, hogy így azok közösüljenek, akiknél nem gond, ha becsúszik egy baba.
Óvszer.
A védekezés nem szeretem-nem szeretem kérdése. Ha nem akarsz gyereket, akkor védekezni kell, méghozzá megfelelő módszerrel. Ez a te esetedben az óvszer.
Ha nagyon nem akarjátok, akkor szerezz be pesszáriumot.
Attól, hogy hormonális zavarod van,még lehet gyereked. Maximum kisebb rá az esély. Nekem is van bajom (PCOS), félévente menstruálok. Ennek ellenére védekeznem KELL, ha nem akarok gyereket, mivel bármikor lehet egy peteérésem, amiből gyerek is lehet.
Hacsak nem vették ki mind a két petefészked, vagy a méhed, akkor bizony lehet gyereked.
És ha a párod miatt kell védekezni, akkor miért is nem jó az óvszer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!