Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valami bajom? Vagy terhes vagyok? (menstruáció)
múlt hónapba voltam együtt a barátommal,(óvszert használtunk, de félek hogy nem vette észre hogy kilyukadt volna) azóta ebben a 2 hónapban ugyanúgy rendesen megjött a menzeszem, de úgy hallottam hogy attól hogy megjött, még nem jelenti azt hogy nem vagyok terhes..
de azóta ebbe a 2. hónapba sokkal tovább tart. vagyis általában 3 napig tart, abba az első nap olyan hogy allig van, 2. nap nagyon, és 3.nap megint allig.. és most meg már 3 napja folyamatosan elég durván jön.. és nem szokott ilyen lenni, lehet valami bajom van vagy mi??
Hány éves vagy?
Egyébként a menstruációt szinte bármilyen hatás befolyásolhatja, ami téged ér. Gondolok itt leginkább a stresszre. Vagy csak simán az életkorod (bár nem tudom mennyi is az) miatt még olyan szakaszban vagy, hogy változik a dolog, és ez normális. Ha attól megnyugszol vegyél egy tesztet, drogériában vagy gyógyszertárban, ahogy neked kényelmesebb. (Bár szerintem nem vagy terhes, de nyilván nem tudhatom... :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!