Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihagytam egy szem tablettát az első héten, lehetek terhes?
Úgy látszik, innen jön sok nőnek az, hogy nem gond, ha elfelejti bevenni, mert ha pótolja, nem gond.. Igen ám, aztán néznek nagyokat, ha terhesek lesznek.
Nem szabad kihagyni, elfelejteni, mert akkor LEHETSZ TERHES. ENNYI. Pont.
Már miért ne indulna meg a folyamat, magyarázd már el nekem legyél szíves!!:))) Csak mert mi nem ezt tanultuk az egyetemen!
Kihagyja, már aznap lecsökken a hormonszint és beindul a folyamat.
Akár 1, akár 2., akár 3. héten hagyja ki.
Nem kell áltatni magatokat, mert teherbe eshettek.
A betegtájékoztatókat nem szakorvosok írják. Látszik, hogy mennyire nem vagy képben.. Írnak egy oldalt, majd jogászokkal közösen megfogalmazzák a gyógyszergyártós emberkék. Akik amúgy nem értenek a mechanizmushoz, de ez mellékes.
Én meddő vagyok, tehát értem ne aggódj! :) Aggódj a sok nőtársadért, akik egy kihagyott szem miatt teherbe esnek, aztán abortusz után fertőzést szednek össze és ki kell venni a méhüket.
Na értük aggódj. Pénteki eset volt.
Látom képtelen vagy értelmezni pár mondatot. Semmi gond, elnézem neked.
Különben leírtam, hogy a szakorvosok írnak 1 oldalt, amivel aztán azt csinálnak a többiek, amit csak akarnak, magasról sz*rnak rá. A lényeg, hogy az égvilágon semmiért se lehessen beperelni a céget.
Amiket írsz, az pedig teljesen irreális, de hagyjuk.
ilyen szánalmas vitába nem folyok bele, élj a saját kis mesevilágodban. Aztán közben nyugodtan hagyj ki minden héten tablettát, mert úgysem eshetsz teherbe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!