Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tejfehér folyás, kihagyott tabletta az első hétből? Terhes lennék?
1. ha 2 hete volt szex akkor a teszt pontos eredményt ad.
2. nagyon stabil lehet a kapcsolatotok ha egy kis bajtól egyből szakítani fogsz vele. (tudom, hogy én vagyok az utolsó ember akinek joga van bírálni a ti kapcsolatotokat, de ez a hozzáállás nem egy érett, okos nő hozzáállása, aki vállalja a felelősséget a döntéseiért/tetteiért. Ami ezért rossz rád nézve, mert a hormonális fogamzásgátlás mindezt megkövetelné)
3. jól, mondod. Felesleges és nem is lehet tabi mellett sürgősségit bevenni.
Szerintem... nyugodj meg. Menj el egy patikába, drogériába és vegyél tesztet. A folyásod bármitől változhat nemcsak a terhességről. De biztos ami biztos alapon én kizárnám.
Aztán ha lement a zűr és a tükörbe néznék és elgondolkodnék. Főleg magamon és kapcsolatomon. Senki nem kényszerített szexere. Te is akartad, annak tudatában is, hogy lehet ez rizikós. Innentől a felelősség téged legalább annyira terhel. Ha ezzel képtelen vagy szembenézni akkor még egyenlőre ne szexelj.
Az első heti kihagyás a legrosszabb. Akkor van a legnagyobb esélye, hogy becsúszik a baba. Az meg teljesen mindegy, hogy "csak" 2x bújtatok össze, hiszen, ha abból a 2 alkalomból csak 1x megtermékenyültél, akkor teljesen mindegy, hogy 2 aktustól, vagy 50-ről beszélünk... Fogamzásgátló szedése mellett TILOS bármilyen eseményutáni (akár 72, akár 120 órásat bevenni), ugyanis meddővé tehet. A folyásról pedig annyit, hogy ebből nem lehet megítélni, hogy valóban terhes vagy-e. Ha már eltelt az általad említett aktusok óta 2 hét, már egész bátran tesztelhetsz reggeli első pisiből! Kívánok neked olyan eredményt, amilyet látni szeretnél rajta! :)
Viszont, ha nem szeretnétek babát és feltételezem ez a helyzet a bogyó szedése miatt, máskor ne legyél ilyen felelőtlen, ugyanis 1 szem kihagyása során is megvan az esélyed a teherbeesésre. Vagy, ha már kihagyod a szemet, akkor 1 hétig gumizzatok, nem haltok bele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!