Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
So. S! Barna folyás. Terhesség, vagy meg fog jönni?
A helyzet az, hogy kb 2 hete voltam együtt a barátommal, de elszakadt a gumi. Elmentünk másnap eseményutániért (rigesoft), és az első tabit 24 órán belül vettem be, a másikat úgy ahogy a lapon volt.
Kb. fél hét múlva kellene, hogy megjöjjön (persze, ha csak a tabletta nem borította fel...).
Most pecsételő barna folyásom van, de nagyon kevés. A mnesim végén szokott ilyesmi lenni, de akkor több...
Ez most minek a jele?:S
Meg fog jönni. Az esemény utáni ezt váltja ki, örülj, hogy nem volt áttöréses vérzésed, mert az a másik, ami ilyenkor lenni szokott. De azért ezt ne vedd biztosra (én 99%-ban kizárnám a terhességet, csak a kis lelkem miatt vennék egy tesztet)
Amiből bevásárolnék: betét, de jó mennyiségben, mert esemény utáni tabletta utáni első menstruáció eléggé brutális tud lenni (bár ne tudnám milyen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!