Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Miért van mindig ez?
Van 1 srác, akit 3 hete ismertem meg. 1 suliba járunk, illetve 1 koleszben vagyunk. Egyik este elhívott filmet nézni, aztán már ott tartottunk, hogy minden este mentem hozzá filmezni (nem kettesben, 4-5 sráccal együtt). Tudom, hogy bejövök neki, és ő is nekem.
Őszi szünet után találkozunk, és tudom megkérdezi, hogy mi legyen velünk. Kell nekem ez a srác, de ha belegondolok, félek az egésztől.
Ha már ott tartok 1 sráccal, hogy akkor együtt leszünk, megingok...félek belevágni... Most is ugyanez van:(
Mit tanácsoltok? Mi a baj velem?? (pedig nem 15 éves vagyok:S)
Szia!
Először is félned nem kell :) Vesztenivalód nincsen :) Tudom mit érzel, 18 éves koromig fiúval nem is nagyon érintkeztem, és velem is ez volt. Amint azt éreztem, hogy a fiú közelebb is lépne felém, megijedtem. Féltem mit gondol, hogy ő lenne az első, és féltem minden mástól is... Aztán egyszer elszántam magam, és igent mondtam a "találkozunk" kérdésére...Nem mondom, életem legrosszabb, leggörcsösebb napjai voltak...Izgultam...:) És mikor eljött a pillanat, hogy találkoztunk, onnantól minden könnyedén ment. :) Nem féltem semmitől, hagytam, hogy az érzéseim vezényeljenek :) Azóta is ezzel a fiúval vagyok :)Ezzel csak azt akartam Neked mondani, hogy ne félj :) Vegyél nagy levegőt és légy bátor:) Most az őszi szünetben van még időd átgondolni mit is szeretnél :) Ha fél az ember (tapasztalatból mondom) jobb ha egyből igent mond egy felkérésre. Utána már nem nagyon mondhatja vissza, viszont fel tud a helyzetre készülni. Ne félj az újtól, ne félj a sráctól :) Gondolj arra, hogy csinos, szép, talpraesett lány vagy, akiért odavan egy fiú :) Hidd el ez a tudat majd legyőzi az aggályaidat :) Hajrá!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!