Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mirabella fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mirabella fogamzásgátló hatása? Mikortol hat?

Figyelt kérdés

A nőgyógyász azt mondta h 2 hétig védekezzünk a tájékoztatóban 1 hét van...mások szerint 1 hónap + 1 hét...a második levél 14. szeménél járok..ha a párom elmegy bennem nagy az esélye hogy baj lesz? vagy várjunk még?

(hiába keresek bármit is a gyógyszerről alig találok valamit :S )

2013. aug. 7. 17:50
 1/5 anonim válasza:
A tájékoztatóban megbízhatsz.
2013. aug. 7. 19:53
 2/5 anonim válasza:
Szia! Nekem az orvosom azt mondta, hogy a betegtájékoztatóban egy hét van, viszont ő azt javasolja, hogy az első hónapban azért még védekezzünk más módszerrel is! Mi kivártuk az első levéllel, és a második levél megkezdése után már nem használtunk más védekezési módot! Viszont, lehet, hogy én nem elég figyelmesen olvastam el a betegtájékoztatót, de arról nem találtam semmit, hogy a 7 napos szünetek alatt is véd-e a Mirabella! Valaki ezt tudja? Lehet, hogy tényleg csak nem voltam figyelmes, amikor olvastam, akkor bocsi...
2013. aug. 8. 16:14
 3/5 anonim válasza:
Az én fogamzásgátlóm (Logest, Bayer) sem írja, de én nem védekezem abban a hét napban sem, hiszen nagy része(szerencséseknél pedig a kisebbik része) úgyis menstruáció, ha pedig ismered a naptárazós módszert, akkor tudhatod, hogy menzesz előtt és után pár nappal nem eshetsz teherbe.
2013. aug. 8. 17:15
 4/5 anonim válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..

itt tárgyalják ezt a témát. Igaz, kicsit agresszíven válaszoltak, de ha nekem nem hiszel, csekkold :)

2013. aug. 8. 17:22
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!:) én ugy tudom (de lehet nem jol) hogy a 2. ciklus után a 7 napos szünetben is véd:)
2013. aug. 9. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!