Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló tabletta kihagyás a 3. Héten! SOS?
nem kellett volna bevenned a kihagyott tablettat 12 óra késé után már felesleges. ártani nem fog de nem kell.
tényleg nem szabad szünetet tartani mert ha a 7 napos szünet előtt hagysz ki egyet azzal nő a kockázat. illetve ha az első héten hagysz ki akkor is. szedd be az ujabb levelet. Szerintem kevés esély van rá, hogy terhes leszel, a spermák egy része már nem is él amikor bekerül a testedbe, másik fele elpusztul útközben alig pár darab bírja ki a "viszontagságokat" de ha már 3 hete szeded a gyógyszert előtte meg hónapokig vagy évekig akkor azért van hormon bőven a szervezetedben. legközelebb figyelj oda, ha nem jön meg a vérzésed akkor csinálj tesztet. de nem tartom valószínűnek hogy teherbe esel.
Végül hogy alakult ? Teherbe maradtál ?
Épp így jártam én is a napokban...és kicsit izgulok !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!