Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihagyott tablettából baba?
Kár, hogy nem pótoltad a tablettát.
Amit leírtál, az alapján kb. 14 napja voltatok együtt. Lassan tesztelhetsz is, hogy megnyugodj.
12 óra késéssel még be lehet venni!Pl este szeded de elfelejtetted,és be veszed reggel,és majd este megint!De egyszerre 2 tablettát nem szabad bevenni!
Én tabletta mellet lettem terhes,pedig percre pontosan szedtem!Na bumm!
"utolsó, dehogynem szabad kettőt bevenni! ha kimaradt az előző, akkor pótolni kell, még akkor is, ha ez azt jelenti, h 2-t vesz be az ember. ezt szépen irja minden tájékoztatóban."
Ne írjál már baromságokat. Minden tablettánál más a teendő, ha elfelejti beszedni. Én pl Lindynette-t szedtem, azt 12 órás késéssel még be lehetett venni, de ha annál több telt el, akkor nem szabadott pótolni, hanem kieg. védekezés kellett. Azért adnak minden tabihoz betegtájékoztatót, hogy olvassa el az ember. Nem lehet így látatlanban megmondani, hogy "de mindenképpen be kell venni másnap kettőt", mert a fogamzásgátló nem cukorka.
itt van, h nem beszélek "baromságokat":
Mi a teendő ha kimarad egy tabletta?
Kell-e szünetet tartani fogamzásgátló szedésében?
Hallottam arról, hogy háromévente ajánlott 2-3 hónapos szünetet tartani a fogamzásgátló szedésében. Ön mit ajánl? Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.
A fogamzásgátló tabletta szedése>>
Ha csak egy tabletta maradt ki az első hét folyamán, ajánlatos azonnal pótolni, amikor csak lehetőség van rá.
A kimaradt szemet akkor is be kell venni, ha az a soron következővel egyidőben történik. A nem kívánt terhesség elkerülése érdekében a következő hét napon ajánlott a kiegészítő fogamzásgátlás alkalmazása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!