Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mekkora esély van a terhességre?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora esély van a terhességre?

Figyelt kérdés
Tegnap szeretkeztem barátnőmmel. Használtunk gumit (mindig használunk) és az előváladék már benne volt. Később levettem az óvszert, mert elmozdult (többször meg kellett igazítani) és így nem élveztem a szexet, de nem mostam meg a péniszem és így tettem vissza a hüvelybe.1-2 percen belül jutott csak eszembe hogy az előváladék már kinn volt. Ez után szóltam bnőmnek, hogy gyorsan menjen és mossa ki magát. Így is tett.
2009. okt. 25. 21:44
 1/9 anonim ***** válasza:
szerintem neked gőzöd sincs, hogy mi az előváladék.
2009. okt. 25. 21:58
 2/9 A kérdező kommentje:
De tudom miaz. Nem akartam korán elmenni ezér lelassítottam, de az előváladék már kijött...
2009. okt. 25. 22:21
 3/9 A kérdező kommentje:
Hülyén fogalmaztam. A problémám az,hogy majdnem elmentem, de csak az előváladék került az óvszerbe, levettem majd anélkül hogy megmostam volna a hímvesszőm úgy foyltattuk az aktust. Az előváladék még rajt volt a péniszemen.
2009. okt. 25. 22:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát, ha semmilyen más módon nem védekeztetek (tabletta), akkor kerülhetett az előváladékkal spermium a hüvelybe, de csak akkor ha előtte (aznap) elélveztél már és így maradhatott spermium a péniszedben amit kimosott az előváladék, de erre nagyon kicsi az esély. Szóval szerintem ne aggódjatok, de legközelebb vigyázzatok jobban! Azt sem értem, hogy miért kellett megigazítani a gumit? Na mindegy.
2009. okt. 25. 23:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Az előváladék is tartalmazhat spermiumot. Levetted a gumit, nem törölted meg a péniszed, és úgy tetted be a barátnődbe? Magyarul volt előváladék, ami be juthatott a barátnődbe, ergo igen, lehet terhes. Nem sok, de volt már, aki "csak egy kis" előváladéktól lett terhes.
2009. okt. 27. 17:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Lehet terhes. Vegyetek tesztet! Vagy 72 órás tabit! Tudod, hogy mi az? :D-.-"
2009. okt. 27. 17:51
 7/9 anonim ***** válasza:

Az utolsó vagyok. Csak elfelejtettem, hogy a 72 órással siessetek, mert minél később veszi be a barátnőd, annál jobban csökken a hatékonysága. És nem olcsó mulatság. 5000 Ft körül van 2db bogyó. :S Reggel evés után kell bevenni az első szemet, és délután uzsi után a másodikat.

Nekem legalábbis így kellett.

2009. okt. 27. 17:55
 8/9 A kérdező kommentje:
Bakker többet itt én nem kérdezek. Nem igazán vicces a helyzet. Nem azér kérdeztem, hogy gúnyolódjatok. És nem vok anynira hülye h ne tudjam mi az a 72 órás tabi. A teszt meg ilyenkor még nemsok mindent mutat...
2009. okt. 27. 22:00
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak a válaszait akik segíteni akartak.
2009. okt. 27. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!