Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, h hat a gyógyszer?
Figyelt kérdés
Mivel még csk 6 napja szedem nem tudom h hat e. Már,int tudom h biztonsagot kell adnia mar elso naptol kezdve, de nem tudom h hat e a gyogyszer. Et csak akkor fogm megtudni, mikor meg kell jonnie, igaz? Meg nem fekudtunk le a baratommal, igy nem tudom hatasos e. A reziat szedek2013. aug. 5. 18:03
2/4 anonim válasza:
szia! a fogamzásgátló tablettának ez a "rizikója". nem olyan, mint a gumi, hogy ha kiszakad, akkor tudod, hogy gáz van, ha nem, akkor meg tudod, hogy nincs. én is Reziát szedek, miután elkezdtem, és vége lett a menstruációmnak, egyéb védekezés nélkül szexeltünk a párommal, nem lett belőle semmi gáz, ha lett volna, akkor kb most szülném a babát ;D
3/4 anonim válasza:
Én is Reziát szedek egy hónapja. Én is megvártam az első menstruációt, most merem csak óvszer és minden egyéb nélkül.
4/4 anonim válasza:
Mit szedsz? A legtöbb már az 1. szemtől véd, tehát ebből a szempontból nem lehet gond...
Ha nem bízol még benne, akkor csinálj a szünetben egy tesztet, aztán megbizonyosodsz róla, hogy tényleg hat :)
Én anno eléggé féltem 2-3 hónapig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!