Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mirabella fogamzásgátlót...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mirabella fogamzásgátlót szedek, ezzel kapcs. Lenne kérdésem? Többi lent!

Figyelt kérdés
Második hónapja szedem,most van másodszor a 7napos szünet,annak is a 3-ik napja!De még sehol vérzés!Tájékoztatón az van,hogy szünet 2-3-ik napján jelentkezik megvonásos vérzés!Aki még ilyen fog.gátlót szed,nektek hányadik napon jelentkezik a vérzés?
2013. aug. 1. 14:36
 1/8 anonim ***** válasza:

Az hogy kérdezel értékelendő, csak egy dolgot felejtesz el. A TE szervezeted nem olyan mint mindenki másé. Szerintem menj el az orvosodhoz és beszéld meg vele a dolgot, ha még mindig nem vérzel!

Lehet nem ez a foggátló jó neked.

2013. aug. 1. 14:38
 2/8 anonim ***** válasza:

Tehát akkor az első levél végén se volt vérzés, meg még most sincs?

Mert akkor irány vissza a doki, hogy írjon másikat, mert valószínűleg ez neked nem megfelelő.

Kell, hogy legyen megvonásos vérzés. Ha nincs, az gond.

2013. aug. 1. 14:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Első levél után volt!Most nincs még a 3-ik napon!
2013. aug. 1. 14:49
 4/8 A kérdező kommentje:
Bocsi,most olvastam vissza a kérdésem,lehet,hogy nem jól fogalmaztam!!!Bocs,javítok!Az első levél utolsó tabija után volt vérzés,3-4napig tartott,kevesebb volt,mint tabi szedés előtt!Most vagyok a második levél után,a szünet 3-ik napján,de még semmi!Hétfőn vettem be az utolsó bogyót!Kérdésemet azért tettem fel,mert a tájékoztatóban az van,hogy a 7napos szünet 2-3-ik napján kell jelentkezni a vérzésnek!
2013. aug. 1. 14:53
 5/8 anonim ***** válasza:

Tablettaszedés mellett sem tök pontos a vérzés, azért ezt is tudni kell.

Nekem az évek alatt, míg az előző fog. gátlómat szedtem, kedden fogyott el a levél, rá pénteken, aztán 1 év után már szombaton jött meg, de többször volt, hogy vasárnap vagy hétfőn. De persze ezek nem voltak rendszeresek, viszont több év alatt előfordult, hogy csak a 4-5. napon jött meg a szünetben.

Szóval várd meg, hogy megjön-e, ha egyáltalán nem jön meg, akkor menj vissza az orvoshoz.

2013. aug. 1. 14:59
 6/8 anonim ***** válasza:
szia kérdező, nekem is pont ugyanúgy van a ciklusom mint a tiéd de furi:) hétfőn vége a levélnek, csütörtökön meg is jön rendszerint. 7 hónap alatt eddig volt olyan, hogy nem reggel érkezett, hanem este, de én már akkor is beparáztam. Úgyhogy csütörtökre, azaz a 3. mentes napon meg kell jönnie. És képzeld nekem is ugyanaz az esetem, mint a tiéd, nem jött meg csüt-n... hanem ma /pénteken/ de nem vér, csak barna folyás. Gondolom neked azóta rendeződött ? Vagyis érdeklődnék megjött e rendesen?
2013. aug. 2. 20:06
 7/8 A kérdező kommentje:
Szia utolsó! Igen, csütörtök estére megjött, tegnap (vasárnap) pedig már el is múlt! Igazából azért voltam bepánikolva nagyon, mert beteg voltam, torokgyuszim volt, és antibiotikumot szedtem! Doki azt mondta, az a fajta antibiotikum nem hat ki a fog.gátló hatására, viszont a gyulladás igen! Mi a biztonság kedvéért védekeztünk máshogy is a 7 nap antibiotikum alatt, viszont amint elfogyott, már nem használtunk kiegészítő védekezést, és utána olvastam csak, hogy antibiotikum szedése után még egy hét, amíg kellene kiegészítő védekezés! Sajnos annyira nem bízom a háziorvosomban, hogy ő azt mondja, nem hat a fog.gátlóra, és akkor az úgy is lenne!
2013. aug. 5. 14:18
 8/8 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Tudod erre szoktam mondani, hogy van a vízvezeték szerelő és van a villanyszerelő. Mindkettő szerelő, mégse pofáznak bele egymás dolgába, mert nem igen tudnak. És ugyanez az orvosokra is igaz. A háziorvos is orvos, meg a nőgyógyász is orvos, de baromira nem egy a szakterületük.

Amúgy mindig olvasd el a betegtájékoztatót és az alapján cselekedj! Tök mindegy, hogy milyen antibiotikum!!! Antibiotikum és kész, ami hatással van a fog. gátlóra. És igen, az antib. szedése alatt végig, illetve utána 1 hétig kell a kiegészítő védekezés! De ezt a fog. gátlódnak a tájékoztatója is feketén fehéren leírja!

Reméljük így sem leszel terhes, hogy a további 7 napban nem védekeztetek.

De most legalább ez egy lecke volt, hogy ne a háziorvosra hallgass más szakorvos vagy éppen a betegtájékoztató helyett!

És ahogy már egy előző válaszomban leírtam, fog. gátló mellett sem jön meg tök pontosan. Mint ahogy most neked sem volt pontos.

2013. aug. 5. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!