Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mirabella fogamzásgátlót szedek, ezzel kapcs. Lenne kérdésem? Többi lent!
Az hogy kérdezel értékelendő, csak egy dolgot felejtesz el. A TE szervezeted nem olyan mint mindenki másé. Szerintem menj el az orvosodhoz és beszéld meg vele a dolgot, ha még mindig nem vérzel!
Lehet nem ez a foggátló jó neked.
Tehát akkor az első levél végén se volt vérzés, meg még most sincs?
Mert akkor irány vissza a doki, hogy írjon másikat, mert valószínűleg ez neked nem megfelelő.
Kell, hogy legyen megvonásos vérzés. Ha nincs, az gond.
Tablettaszedés mellett sem tök pontos a vérzés, azért ezt is tudni kell.
Nekem az évek alatt, míg az előző fog. gátlómat szedtem, kedden fogyott el a levél, rá pénteken, aztán 1 év után már szombaton jött meg, de többször volt, hogy vasárnap vagy hétfőn. De persze ezek nem voltak rendszeresek, viszont több év alatt előfordult, hogy csak a 4-5. napon jött meg a szünetben.
Szóval várd meg, hogy megjön-e, ha egyáltalán nem jön meg, akkor menj vissza az orvoshoz.
Kedves kérdező!
Tudod erre szoktam mondani, hogy van a vízvezeték szerelő és van a villanyszerelő. Mindkettő szerelő, mégse pofáznak bele egymás dolgába, mert nem igen tudnak. És ugyanez az orvosokra is igaz. A háziorvos is orvos, meg a nőgyógyász is orvos, de baromira nem egy a szakterületük.
Amúgy mindig olvasd el a betegtájékoztatót és az alapján cselekedj! Tök mindegy, hogy milyen antibiotikum!!! Antibiotikum és kész, ami hatással van a fog. gátlóra. És igen, az antib. szedése alatt végig, illetve utána 1 hétig kell a kiegészítő védekezés! De ezt a fog. gátlódnak a tájékoztatója is feketén fehéren leírja!
Reméljük így sem leszel terhes, hogy a további 7 napban nem védekeztetek.
De most legalább ez egy lecke volt, hogy ne a háziorvosra hallgass más szakorvos vagy éppen a betegtájékoztató helyett!
És ahogy már egy előző válaszomban leírtam, fog. gátló mellett sem jön meg tök pontosan. Mint ahogy most neked sem volt pontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!