Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/31 A kérdező kommentje:
Azért félek a nőgyógyásztól mert amikor először elmentem oda életemben, 1 bunkó embert fogtam ki, és nem törődött azzal hogy fájt. Pl. akkor szerszámmal ment belém hogy a megszült nőknek szoktak azzal, meg ilyenek. Azóta rettegek tőlük. Meg ha ott vagyok izgulok és félek, ezért beszűkülök miáltal mégjobban fáj amit csinál és szinte hozzám sem lehet érni. Szerintem meg lehet érteni engem is.
Figyelj. Menj el az orvoshoz. Van egy hírem: EZÉRT VAN. Kísérjen el a barátod. Nem lesz semmi bajotok, nem fog megtámadni benneteket senki. Istenem, ez már nekem fáj, bocs. De eléggé kihoztál a béketűrésemből a hülyeségeddel. Komolyan. Az ilyen kérdések miatt van az orvos. Ő tudja, hogy neked melyik tabletta nem fog gondot okozni. De az is lehet, hogy eleve nem szedhetsz tablettát. EZT MI NEM TUDHATJUK.
omg -_-' Inkább hagyd a szexet a fenébe ilyen hozzáállással...
2009. okt. 24. 15:43
Nézd, ha bunkó, ne tedd szét neki a lábad. És velem speciel évekig nem csinált semmit.. Menj el, és csak kérdezd a gyógyszerekről, majd irass fel vele egyet. Én személy szerint édesanyámmal beszéltem a témáról, elvitt a sajátjához, akiben megbízott, évek óta hozzájárt, stb.. Ha esetleg nincs anyukád, akkor meg kérdezd meg a bnőd, hogy ő kihez jár, vagy valakit, aki szed fogamzásgátlót.
2009. okt. 24. 15:45
14/31 A kérdező kommentje:
de anélkül nem fog felírni nekem gyógyszert hogy nem vizsgált volna meg, nem?
az a normalis h megvizsgal. nem csak megvizsgalnia kell, hanem el is kell h küldjön különféle vizsgalatokra. pl. vérvétel. olyan nehéz kicsit körbeérdeklődni, h kik vannak még ott? nem muszaj ahhoz az emberhez menni megint.
2009. okt. 24. 15:50
Én eddig 2x voltam nődokinál és mindkétszer bunkók voltak velem és nem csak a dokik, hanem az asszisztensek is, de tudtam, hogy legalább a szakmájukhoz értenek és nem azért vannak, hogy kárt okozzanak bennem.
Most megyek a harmadik dokihoz, akiről azt mondták, hogy kedves. Ezt is ki kell tapasztalni, mert mindenkinek mások az igényei.
Üdvözöllek a felnőtt életben.
Ha arra nem vagy képes, hogy egy ilyen helyzetben elmenj dokihoz, akkor inkább menj vissza az oviba vagy az általánosba. Ott volt mindenki ilyen szinten gyerekes gondolkodású.
2009. okt. 24. 15:51
Nekem úgy írta fel, hogy hozzám se nyúlt. Aztán 1-2 év után vizsgált csak meg. De szerintem vissza is utasíthatod a vizsgálatot (gondolom rákszűrést végez, nem?). Nem erőltetheti rád. Ha nem akarod, hát akkor nem kell. Az már a te felelősséged.
2009. okt. 24. 15:52
18/31 A kérdező kommentje:
Jól van látom ti sem értitek meg az embert. Ez nem gyerekes gondolkodás, de nem tartozom magyarázattal.
de igenis gyerekes gondolkodas, szexelni mersz, de egy orvosi vizsgalatra nem mersz elmenni? a rákszűrés fontos, ha mar elsz nemi életet, félévente el kell menned egy altalanos vizsgalatra!!!!!
2009. okt. 24. 15:55
De igenis gyerekes vagy és te fogsz a legnagyobbat koppani ha valami bajod lesz attól a tablettától amit éppen kihisztiztél magadnak. És hidd el, ha akármi bajod lesz azért nem csak téged fognak felelősségre vonni, hanem azt is aki a tablettát szerezte neked.
Tudod milyen perek vannak ebből mostanság?
2009. okt. 24. 16:00
Kapcsolódó kérdések: