Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nagyon félek. Van okom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon félek. Van okom?

Figyelt kérdés
Nemsokára 18 leszek. A barátommal megbeszéltük hogy fogamzásgátlózni fogok. De nagyon félek hogy mégis teherbe esek, meg az elhízástól is. Van okom? Mert hallottam hogy valaki tabi mellett esett teherbe. Meg sokan meghíztak tőle. Én a legolcsóbbat és a legalacsonyabb hormontartalmút választom, jó ez így?Vagy az ára befolyásolja a hatékonyságát?
2009. okt. 24. 15:22
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
en nem lettem terhes, nem hiztam tole. mercilont, meg yaz-t szedtem. ja, ugy nem fog menni h legolcsobb a legalacsonyabb. a legdragabb, modernebb az alacsony hormontartalmu. van ám áruk. az ujabbak, es jobbak mindig dragabbak.
2009. okt. 24. 15:24
 2/31 anonim ***** válasza:

Nincs olyan fogamzásgátlási módszer, ami 100%osan védne a sterilizáláson illetve a nemi érintkezés hiányán kívűl.

Az pedig, hogy neked melyik fogamzásgátló lesz a legjobb hálisten még mindíg nem te döntöd el, hanem a hozzá értő szakorvos.

2009. okt. 24. 15:25
 3/31 A kérdező kommentje:
Mennyibe kerül a megbízható és alacsony hormontartalmú? Arra gondoltam, tudom hogy nem szabad de dokihoz menni félek hogy az egyik barátnőm tablettáját szedném. Mit szóltok hozzá?
2009. okt. 24. 15:28
 4/31 anonim ***** válasza:

Én csak egyet tudok ajánlani, de az nagyon jó! Semmi mellékhatása, csak annyi, hogy a görcsök sokkal kevésbé fájnak, stb.. Nincs elhízás, nagyon biztonságos, már az első nap véd, de azért biztos ami biztos, nem árt várni, viszonylag középkategóriás árban, de inkább ne ezen akarj spórolni.. 2500 Ft/hónap.. Yadine

Már 3 éve szedem, és semmi gondom nem volt vele. Persze nagyon le van szűkítve, hogy kik szedhetik. És évente elküld az orvos laborvizsgálatra, aminek én mondjuk csak külön örülni tudok, hogy nem valami tróger orvosom van.. Akik meg tabletta mellet teherbe esnek.. Elég viccesnek tartom, hogy ilyen sokan járnak így. Csak egy dolguk lenne.. Időben beszedni a tablettát. Persze, akkor is teherbe lehet esni, de mondom.. Velem 3 év alatt nem történt meg. Csoda..

Kérdezd meg az orvosod, hogy melyiket tudná ajánlani, de ne a legolcsóbbat válaszd.. Mit csinálsz, ha tényleg egy nem megbízhatót fogsz ki és becsúszik a baba? Akkor 1. hiába dobtál ki rá annyi pénzt, 2. fizetheted az abortuszt.. Ja, és ennek is nagyon alacsony a hormontartalma.

2009. okt. 24. 15:32
 5/31 anonim ***** válasza:
az az amit ne csinalj. először is vérvétel kell, meg h megvizsgaljon. az orvos irja fel. pl. amit én szedek, yaz, az 10 euro havonta.
2009. okt. 24. 15:32
 6/31 anonim ***** válasza:

A 15:32-es vagyok. Ha félsz dokihoz menni, akkor cseszheted az egészet.. Miért félsz az orvostól?! Ez a dolga.. Ő tudja megmondani, hogy TE milyet szedhetsz. Attól, hogy a barátnőd, még nem vagytok ugyanazok. Lehet, hogy nálad az ő tablettája komolyabb gondokat okozna... És hidd el, nem érdekli az orvost, hogy neked milyen a szexuális életed, hogy nézel ki, mennyi pénzed van...

Eszembe nem jutott volna magamtól, orvos nélkül gyógyszerezni.. Pedig fiatalabb voltam nálad, mikor elkezdtem szedni -_-'

2009. okt. 24. 15:36
 7/31 anonim ***** válasza:
Azt, hogy mások tablettáját szeded saját érdekedben felejtsd el. Ha elég érettnek érzed magad ahhoz, hogy nemi életet élj, akkor a saját egészséged is meg ér annyit, hogy orvosi javaslatra az általa javasolt gyógyszer szeded. A teherbe eséstől meg nem kell rettegni. Annak is van egy kicsi esélye, hogy az utcán elüt egy autó. Gondolom nem szoktál napi szinten attól sem rettegni, hogy mi lesz ha elüt egy autó. Nyilván van aki a gyógyszer mellett esett teherbe, de nem minden második emberrel előforduló történetek ezek.
2009. okt. 24. 15:36
 8/31 anonim ***** válasza:

Nah, erre szokták azt mondani, hogy ha szexelni van bátorságod és elég érettnek érzed magad hozzá, akkor az orvoshoz is legyél elég felnőtt.

Mi lesz ha majd gyereket szeretnél? 9 hónapig nem mész dokihoz és utána te is kipottyantod a wc-ben, mert milyen ciki már, tuti perverz a doki? Mert ne mond, hogy az más, mert ugyanolyan. Az is a te érdekedben lesz (részben)

Gratulálok.

2009. okt. 24. 15:37
 9/31 A kérdező kommentje:
Yadine azt az orvosnak kell felírnia ugye? És 3 havi vagy 1? Én szedtem premenset, az nem fogamzásgátló, menstruációs rosszullétekre van, azt mondta nővérem nem baj ha nem pontosan szedem be, csak ne teljen el a 12 óra. Ezeknél is így van vagy halálpontosan kell?
2009. okt. 24. 15:39
 10/31 anonim ***** válasza:
egyaltalan nem biztos h neked a yadine a jo. lehet h eppen a lindnette 20, a mercilon, a belara, a yasminelle, vagy mar mittomen h milyenek vannak. értsd mar meg h el kell menned az orvoshoz. amugy nem kell halalpontosan szedni. pl. ha megvan h 4 kor veszed be, akkor az lehet 2-3 oraval előbb, vagy kesőbb, a lenyeg h ne teljen el több mint 12 ora.
2009. okt. 24. 15:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!