Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Holnap leszek először úgyY...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnap leszek először úgyY együtt a barátommal. Milyen óvszert használjunk?

Figyelt kérdés
Elhatároztuk hogy az elsőhöz gumit használunk...egyszer vettem egy színes Lifestyles óvszert ami ízes volt...de nem tetszett. Olyan óvszert szeretnék ami vékony, nem egy vastag valami és nem kell ízes legyen és átlátszó ne pedig valami hupilila...tudtok valami iet?
2008. jún. 27. 14:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én javaslom, hogy durex egytravékony gumit vegyetek. Azzal nagyon jó lehet a szex. Átlátszó, síkosított, és remek! ;)
2008. jún. 27. 14:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Lifestyle Ultra Thin. Tuti tipp.

Vékony, átlátszó, könnyű a felhelyezés, sikosított ... stb.

2008. jún. 27. 15:38
 3/7 anonim ***** válasza:
en mindekettot ajanlom....;)...bar mi legtobbszor a lifestyle-t hasznaljuk...;)sok sikert!!!
2008. jún. 27. 16:43
 4/7 anonim válasza:
100%
mindegyik jó csak rohadt drága. én a masculan 10 es csomagot ajánlom, nagyon jó és sokkal gazdasagosabb!
2008. jún. 27. 17:14
 5/7 anonim ***** válasza:
durex
2008. jún. 27. 17:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát durex extravékony, vagy masculanból a pötyis. :) Nekem azok jöttek be legjobban. (lány)
2008. jún. 27. 18:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyértelműen DUREX. És ha még sosem voltatok együtt beszerezhetnél hozzá egy síkosítót is, hátha szükség lesz rá.
2008. jún. 27. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!