Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom belem elvezett, aggodjak?
Figyelt kérdés
Mar feleve szedek fogamzasgatlot,most volt a menstruaciom,es kezdtem el az uj csomag gyogyszert,2.pirulanal tartottam.Mennyire aggodjak ha gyogyszer bevetele utan masfel oraval kb ,ittam(3 sor kb),bulizni voltam,majd a pasimmal lefekudtem es belem elvezett?Kicsit aggodom...
Koszi a valaszokat
2009. okt. 24. 14:22
1/9 anonim válasza:
Szerintem ne, elvégre erre van a tabletta.
2/9 A kérdező kommentje:
de nem tompitja a hatast az alkohol?:(
2009. okt. 24. 14:28
3/9 anonim válasza:
nem tompitja. csak ha hanysz. de akkor se biztos, mert a tablettanak 4 ora kell amig felszivodik. de mast nem hasznaltok a tabin kivul, vagy igen?
4/9 A kérdező kommentje:
nem,mast nem.akkor most gaz van?hanyni nem hanytam.
2009. okt. 24. 14:49
5/9 anonim válasza:
Nincs gáz!! Azért szeded a tabit h ne kelljen aggódni nem??? Akkor meg ha nem hánytál és nem szedtél antibiotikumot mellé akkor akár 100X is beléd mehetett vna akkor se lenne gond!!!!
6/9 A kérdező kommentje:
koszi szepen a valaszt,ilyen kis parazos vagyok.eppen ezert szedem a tabit.csak mindig elkezdek fantazialni,hogy valami baj lehet.
2009. okt. 24. 14:55
7/9 anonim válasza:
Ne aggódj!
Amúgy meg szimpi vagy, járnék veled! :P
8/9 anonim válasza:
bennem iylenkor rögtön az merül fel hogy vajon ez miért nem ELŐTTE jutott eszedbe. semmi bajod nem lesz, de ennyit már tudhatnál magadtól is...
9/9 anonim válasza:
Nézd... a gyógyszer arra való, h ne legyél terhes!!!!
Ha nem hányzad ki, akkor NINCS gáz, a pasid élvezzen beléd.. azért van ez a gyógyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!