Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Meddig kell kiegészítő védekez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig kell kiegészítő védekezést alkalmazni?

Figyelt kérdés
Controvul fogamzásgátlót szedek, és tegnap este kezdtem el a következő levelet szedni. Kell még más védekezési módszer is, vagy már nem?
2013. júl. 30. 11:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! ( ma 11:31)
2013. júl. 30. 11:33
 12/13 anonim ***** válasza:
Mint mondtam, nem akartam bunkó lenni, az "alpári paraszt" megnevezést pedig külön kikérem magamnak... vagy nem vagy tisztában a szó jelentésével, vagy sokkal de sokkal érzékenyebb vagy, mint egy átlag ember. Szimplán felhívtam a figyelmedet arra, hogy ott a betegtájékoztató, olvasd el (hiszen az a biztos, nem az, amit mi mondunk), amikor pedig írtad, hogy nem találtad, megmutattam neked, hogy melyik rész válaszol a kérdésedre. A végén egy enyhe megjegyzést tettem, mert számomra zavaró a gondolat, hogy elviekben érett, felnőtt nő alapvető szövegértési problémákkal küzd (hiszen írtad, hogy többször is elolvastad, de mégsem értetted azt, amit fél perc alatt megtaláltam neked). Ha téged ez ennyire megbántott, és azt gondolod, hogy ez az "alpári paraszt" megfelelője, akkor készülj fel az életre lányom, mert a túlzott érzékenységedből adódhatnak még problémáid...
2013. júl. 30. 11:46
 13/13 A kérdező kommentje:

1. Nem kellene kikérned magadnak semmit, mert NORMÁLISAN kérdeztem, te válaszoltál bunkón!

2. Tisztában vagyok a szavak jelentésével, és nem vagyok érzékeny.

3. Fogalmad sincs, hogy micsodán mentem keresztül, tehát ne bírád az életem azzal, hogy érzékeny vagyok!

5. Nem hinném, hogy van ahhoz közöd, hogy hogyan készülök vagy készültem fel az életre..

Végül! Ha felteszek egy kérdést, és normálisan teszem fel, akkor elvárom, hogy normális választ is kapjak rá! Azért készült ez az oldal, hogy az emberek kérdéseket tegyenek fel, és nem azért, hogy a másikat bírálják. Tehát nem hiszem hogy ott volna a helyed, ha nem tudsz rendesen választ adni!

2013. júl. 30. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!