Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig kell kiegészítő védekezést alkalmazni?
Figyelt kérdés
Controvul fogamzásgátlót szedek, és tegnap este kezdtem el a következő levelet szedni. Kell még más védekezési módszer is, vagy már nem?2013. júl. 30. 11:16
1/13 anonim válasza:
A betegtájékoztató nem dísznek van a dobozban... tessék elolvasni, egészen biztos, hogy bele van írva.
2/13 anonim válasza:
Ha már a 2. levél akkor már nem! :)
3/13 A kérdező kommentje:
Többször is elolvastam, viszont arról egy szót sem írnak, hogy meddig kell mással is védekezni.
2013. júl. 30. 11:18
4/13 A kérdező kommentje:
Második válaszoló! Köszönöm a normális választ.:)
2013. júl. 30. 11:19
5/13 anonim válasza:
Van, h az orvos az tanácsolja, h az 1. levél kiszedése után már nem kell más védekezési módszert alkalmazni, de vannak olyan dokik, akik már a 3. tabletta bevétele után ezt mondják. Ha bizonytalan vagy, akkor menj vissza, vagy hívd fel az orvosodat és kérdezd ki a véleményét! :)
6/13 anonim válasza:
5. válasz - 2. válaszoló voltam! :)
7/13 A kérdező kommentje:
Az a "gond", hogy erről nem beszéltem vele és nem is hozta fel. Én meg elfelejtettem rákérdezni. Akkor sajnos most várnom kell két hetet, mert szabadságon van, és olyankor nem érhető el. Más nőgyógyászban pedig nem nagyon bízok..
2013. júl. 30. 11:24
8/13 anonim válasza:
"Ha a menstruáció 2-5. napján kezdi el szedni a fogamzásgátlót, akkor más fogamzásgátló módszert például gumióvszert is kell alkalmaznia a tabletta szedésének első hét napjában, de ez csak az első havi adagra érvényes."
Ebből következik, hogy más esetben (pl a tiédben) nem kell kiegészítő védekezést alkalmazni. Vagy szerinted külön le kellene írni minden hónap minden napját, hogy ekkor és ekkor nem kell kiegészítő védekezés? :)
Sorry, nem akartam bunkó lenni, vagy ilyesmi (tényleg nem), de azért a szövegértéssel már általános iskolában se kellene, hogy gondunk legyen...
9/13 anonim válasza:
2. vagyok: Ha a 2. leveled, akkor nem hiszem, h még kell más védekezési módszer! Én több mint 1 éve szedek tablettát és én már az 1. levél közben más védekezés nélkül szexeltem, de azért ne adj annyira egy idegen véleményére, mert ugye minden ember szervezete más! Ám egy másik nőgyógyász véleményét kikérheted mert mivel orvos nem szabad téves infókat adnia!
10/13 A kérdező kommentje:
Szerintem ezt normálisan is le lehetett volna írni és nem kell alpári parasztnak lenni, mert valaki kérdez valamit! ( Akkor ennyi erővel itt az összes kérdésre bunkó választ lehetne adni.. Nem??)
2013. júl. 30. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!