Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló kúphoz kell recept?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló kúphoz kell recept?

Figyelt kérdés

Vagy csak bemegyek a patikába és ha elmúltam 16, adnak? :S

17/L

2009. okt. 23. 20:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem kell recept, csak bemész a patikába és megmondod. De ezek a hüvelytabletták nem igazán megbízhatóak, szerintem használjatok mellé kiegészítő védekezést (óvszer).
2009. okt. 23. 20:43
 2/13 A kérdező kommentje:
A barátom nem szereti az óvszert, lekonyul benne... :( Kúp + megszakításra gondoltunk.
2009. okt. 23. 20:45
 3/13 anonim ***** válasza:
Kockáztatnál? Amig nem tudsz magadnak rendes fogamzásgátló tablettát feliratni, addig maradjatok az óvszernél. Jobb, mint a nem kivánt terhesség, hidd el(persze a pasik égre-földre esküdöznek ilyenkor, hogy majd időben kiveszik).
2009. okt. 23. 20:46
 4/13 anonim ***** válasza:
Az is jó, de akkor tényleg vegye ki, mielőtt elmegy! :)
2009. okt. 23. 20:46
 5/13 A kérdező kommentje:
Minden exénél megszakítást használt, és egyik sem lett terhes, úgyhogy talán oké, de azért félek egy kicsit..
2009. okt. 23. 20:48
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem szereti az óvszert? Ez a legnagyobb és legtipikusabb kamu, amit egy pasi ki tud találni(úgy nem jó, szoritja, nem áll fel tőle, stb.). Rávesz a gumi nélküli szexre(nemi betegségek, HPV(ami a méhnyakrákot okozza)?), esküdözik, hogy kiveszi időben.. Aztán pár hét múlva már terhességi tesztért futkostok. Mondjuk a te életed, de ez a pasi hazudik. Számtalan méretben van óvszer, olyan is, amiben "nem konyul le".
2009. okt. 23. 20:48
 7/13 A kérdező kommentje:
Méhnyakrák ellen be vagyok oltva.A többi igaz, de mégiscsak...
2009. okt. 23. 20:50
 8/13 anonim ***** válasza:
64%

Be vagy oltva NÉHÁNY TIPUS ellen(kb 100 van). Egy pillanatra se hidd, hogy minden tious ellen védve vagy. Az oltás néhány veszélyesebb szubtipus ellen véd, a többi ellen hatástalan. Igy vedd. De ha nem vesszük a HPV-t, ott a többi betegség is.

Mindenesetre ezt döntsd el: a barátod kényelmessége számit, vagy a saját egészséged, biztonságod?

A kiszállással védekező párok 8-30%-a esik teherbe 1 éven belül. Ezen javit a kúp, de ki tudja mennyit.. De a te döntésed, ahogy irtam.

2009. okt. 23. 20:58
 9/13 anonim ***** válasza:
Ajj istenem ezek a válaszok. A kúp akkor is biztonságos lenne, ha nem használna kiegészítő védekezést. Azért esnek teherbe mellette, mert nem tudják helyesen alkalmazni, az pedig nem a kúp hibája. A kúp + megszakítás pedig végképp tökéletes védelmet nyújt a nem kívánt terhesség ellen.
2009. okt. 23. 22:06
 10/13 anonim ***** válasza:
Én egy nőgyógyász honlapján olvastam mikor be akartam oltatni magam, hogy egy közönséget kotongumi jobb a hpv ellen, mint az oltás.
2009. okt. 24. 01:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!