Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nikoletta 23 kérdése:
Elsősorban gyermekes anyukák válaszolnátok?
Figyelt kérdés
két kisgyermekem van.Már nem szeretnék több babát vállalni.Spirál,tabletta,elkötés...?
Írnátok döntésetekről,melyiket és miért választottátok?
2013. júl. 29. 17:09
11/12 anonim válasza:
Nekünk simán bevált ez a módszer. Nem mondom h másnak is be fog..
12/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszaitokat!
Első gyerkőc előtt mi is megszakításos módszerrel voltunk 2 évig.Majd szerettünk volna ha lenne baba és 2 hónap múlva már terhes voltam.Második gyerkőcnél,hasonlóképp csak ott épp jókor jó időben így hamar megfogant.
Most 4 és 2 évesek.
Sokat gondolkodtam már ezen a dolgon,melyik is legyen.Mindegyikről van valami kételyem ami megnehezíti a döntést.Azért is kértelek titeket,hogy írjatok nekem a véleményetekről.
Köszi,hogy időt szakítottatok rám!Mindegyik védekezési mód egyéntől függő és igyekszem nem általánosítani.Egy biztos válaszaitokat megjegyzem és igyekszem hasznosnak venni. :)
2013. júl. 29. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!