Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nevecske kérdése:
Mikor érezzük hogy terhesek vagyunk?
Figyelt kérdés
Kedden volt a dolog, nem védekeztünk. Nagyon rövid ideig tartott és a párom el sem élvezett. Tegnap szúrós alhasi fájdalmat éreztem és hányingert és érezem alul a hasam,mintha meg lennék hízva. De szerintem csak beképzelem,mert félek tőle. Mikor érezzük ha terhesek vagyunk? Ilyen hama még nem lehet,4 nap telt el azóta. Szerintetek is képzelődöm?2013. júl. 27. 16:28
1/15 anonim válasza:
pár nap alatt nem jön ki. képzelődsz, és sztem csak meg fog jönni:)
2/15 anonim válasza:
Valóban képzelődsz, vagy teljesen más bajod van. Hetek, talán hónapok kellenek ahhoz, hogy tényleges tüneteid legyenek. 4 nap alatt éppenséggel maga a fogamzás se feltétlen történik meg.
3/15 anonim válasza:
istenem beképzeled kedden dugtatok és most már meg vagy hízva -.-
4/15 A kérdező kommentje:
Hát ez az, sőt párom is megmondta h ennyitől kizárt h terhes legyek
2013. júl. 27. 16:33
5/15 A kérdező kommentje:
egyébként meg kéne jönnie. :) lehet azért van,meg meg is fáztam a napokban
2013. júl. 27. 16:33
6/15 anonim válasza:
Akkor ennyi. Nyugodj meg. Esetleg máskor használjatok Pharmatexet, és akkor egyáltalán nem kell aggódnod.
7/15 anonim válasza:
Biztos, hogy nem azt érzed, ahhoz hetek kellenek.
(Azt már nem is ragozom inkább, hogy ilyenkor nem ártott volna a 72 órás tabletta, mint az, hogy tövigrágod a körmeidet, míg meg nem jön, avagy nem jön meg.) 10 nap múlva tesztelhetsz, ha nem jönne meg.
8/15 A kérdező kommentje:
Soha többet így, de hát saját hibájából tanul az ember ://
2013. júl. 27. 16:36
9/15 anonim válasza:
Dehogyis, nem kell ide 72órás! Azt csak és kizárólag akkor szabad bevenni(orvos mondta nekem), amikor peteéréskor történik gumiszakadás, és beleélvezés is történt.. a nagyon-nagyon sürgős esetekre kell tartogatni ezt a "megoldást".
10/15 A kérdező kommentje:
Hát nekem most kéne megjönnie a napokban. És nem élvezett belém. Kevés ideig tartott az egész.
2013. júl. 27. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!