Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek milyen fogamzásgát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen fogamzásgátlót válasszak? Tudnátok ebbe segíteni, hogy milyen fogamzásgátló szerek vannak és hogy van e olyan amitől már nem leszek terhesek?

Figyelt kérdés
Még nem szedtem semmilyen gyógyszert, óvszerrel védekeztünk, de most már nem szeretnénk több babát és arra lennék kíváncsi, hogy ti milyen fogamzásgátló módszert ajánlanátok .
2013. márc. 29. 11:49
 1/4 anonim ***** válasza:

"óvszerrel védekeztünk, de most már nem szeretnénk több babát". Ennyit az óvszer helyes használatáról.

Viccet félretéve: Nőgyógyász a megoldás. A bogyók máshogy

hatnak az emberekre, ezért is csinálnak pl vérképet mie-

lőtt felírják. Hiába ajánl neked itt bárki bármit, lehet

rád teljesen máshogy hatna.

2013. márc. 29. 11:53
 2/4 A kérdező kommentje:

Azért használtunk óvszert, mert akartunk babát és féltem, hogy ha szedek bármilyen fogamzásgátlót nehezebben esem teherbe :) .

Orvoshoz mindenképpen megyek csak úgy akarok szedni bármit is, csak kíváncsi lennék rá , hogy milyenek vannak és, hogy van e olyan ami biztonságos.

2013. márc. 29. 12:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Keress rá google: fogamzásgátló gyógyszerek, majd egyesé-

vel a típusra. Vannak fórumok, ahol ezeket tárgyalják ki.

Nincs olyan, aminél az esetek egy részében ne jelentkezne

valami mellékhatás. És ez még csak pár év után. Mivel

nincs nagy múltja a gyógyszereknek, így még kérdéses, hogy

pl 10-20 év szedés után mik léphetnek fel.

Azért ne feledd, ez egy igen drasztikus beleavatkozás a

szervezetedbe.

Bár pasi vagyok, inkább úgy vagyok vele, hogy gumi, aztán

nem bolondítom meg a leányzó szervezetét mindenféle bogyó-

val.

2013. márc. 29. 12:07
 4/4 A kérdező kommentje:

Hát ez is ritka mikor egy férfi így gondolkodik és ezt jó értelembe mondom :).

A páromat nagyon szeretem és jó fej meg minden , de azt mondja neki nem jó mert babrás meg elveszi a hangulatot :).

2013. márc. 29. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!