Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor kell elkezdenem a fogamzásgátló szedését? Illetve mikortól hat?
2,5 eve szedek fogamzasgatlot, 20 eves vagyok!
Minden nagyon logikusan le van irva a tajekoztatoba, azert is olyan hosszu :)
En ugy kezdtem el, h megjott es aznap az elso szemet bevettem :) vegig szeded a 21 darabot, utana 7napos szunet, es a 8.napon elkezded a kovetkezo levellel!
Abban a 7 nappban fog megjonni! A hasfajas csokken, raadasul a mensi erossege es a napok szama ameddig megvan az is redukalodik!
Olvasd vegig figyelmesen a tajekoztatot, sok info van benne! :) pl. A barnas folyasrol is!
Plusz, az elso honapbam sztem hasznaljatok ovszert biztos ami biztos alapon!!
Es a 7napos szunetben is probaljatok kerulni az egyuttletet mikor mar elmult a menstruacio! Mi mindig betartottuk :)
Remelem segitettem!!
Azért javasolta, hogy az ötödik napon kezd a szedését, mert akkor csekélyebb a valószínűsége, hogy végigpecsételed az egész hónapot.
Én azt hiszem a 3. napon kezdtem és nem volt semmi gond, és csak a következő levéltől hagytuk el az óvszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!