Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Használt az esemény utáni tabletta?
Bekövetkezett a baj,és a barátnőm utána egy órával bevette az esemény utáni tablettát,de nem jelentkezett semmilyen mellékhatása,hányinger,alhasi fájdalom.
Van rá esély hogy nem használt a készítmény?
Vagy pont az hogy jót jelent?
Amúgy,a rákövetkező napokban eléggé instabil lett az érzelmi állapota,lehet ez egy mellékhatás?
Köszönöm az építő jellegű hozzászólásodat.
Feltettem egy kérdést,a normális választ még mindig várom.
Ha egy órával utána vette be, akkor gyakorlatilag 100%, hogy nem terhes. Egyébként se lenne biztos, hogy teherbe esik, átlagosan 2-4 hónapig próbálkoznak azok a párok, akik babát terveznek.
A mellékhatások, illetve hiányuk semmit nem jelent. Illetve hallottam olyat, hogy ha amúgy se esett volna teherbe, akkor nem jelentkeznek, de ez egyáltalán nem biztos. Az instabil érzelmi állapot lehet a tablettától, de ugyanúgy a stressztől is, azért elég nagy para egy nőnek, hogy terhes-e.
Várjatok egy hetet, aztán teszteljen, akkor megnyugodhat. De tényleg minimális az esélye a bajnak.
Nagyon szépen köszönöm a válaszod,megnyugtattál :)
Egyébként még az is mellettünk szól,hogy nem voltam a közelében a magömlésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!