Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi idő után van tünete az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után van tünete az esemény utáni tablettának? (escapelle)

Figyelt kérdés

a barátommal szeretkeztem és kiszakadt a gumi már az nap kb. az esemény után 1 órán belül bevettem a gyógyszert lassan 3 órája vettem be de még semmit nem tapasztaltam ez baj?! ..nagyon félek hogy teherbe esek, jövőhéten kéne megjönnie és épp a peteérésem végén történt az eset

szerintetek mit kéne csinálnom? elmenjek orvoshoz? nektek mennyi idő után volt valami tünet?

lehet hülye kérdéseket tettem fel de ez volt az első ilyen esetem

2013. júl. 23. 00:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
nalunk nem is volt.
2013. júl. 23. 00:08
 2/13 anonim ***** válasza:
Akár már 20 perc múlva is.
2013. júl. 23. 00:09
 3/13 A kérdező kommentje:
1. kommentelő: és neked megtörtént a baj? vagy megjött időben ?
2013. júl. 23. 00:47
 4/13 anonim ***** válasza:
nekem némi görcsös mocorgáson kívül semmi tünetem nem volt, nem törvényszerű, hogy mindent átélj amit a tájékoztató ír
2013. júl. 23. 01:29
 5/13 anonim ***** válasza:

Milyen tünetre vágysz?

A mellékhatás azért mellékhatás, mert nem kell jelentkeznie ahhoz, hogy a tabletta hasson.

És azért mellékhatás, mert nem mindenkinél jelentkezik.

Böngészd át azt a nyavalyás tájékoztatót és próbáld meg értelmezni!

Le van írva, hogy melyik "tünet" hány nőből hánynál jelentkezik.

[link]

2013. júl. 23. 11:01
 6/13 anonim ***** válasza:
49%
persze h megjött, egy ekkora hormonbombát semmi nem bir ki:D
2013. júl. 23. 11:46
 7/13 anonim ***** válasza:

"egy ekkora hormonbombát semmi nem bir ki"

Dehogynem! :) A sürgősségi tabletta sem ígér 100 %-os sikert.

2013. júl. 23. 12:02
 8/13 anonim ***** válasza:
49%
Hát aki azt túléli, az Chuck Norris... engem a nőgyógyász kinevetett amikor megkérdeztem h lehetek-e úgy terhes, h bevettem azt..
2013. júl. 23. 12:04
 9/13 anonim ***** válasza:
egyértelműen rá van írva, és már sok helyen elhangzott, hogy nem 100%!!!!!!!!!! ugyanígy semmi sem 100% csaka cölibátus, szóval ha az előző válaszolót kinevette az orvosa, akkor a helyében sürgősen másik nőgyógyászt keresnék...nagy valószínűséggel "megoldja" a problémát, de sztem majd csinálj tesztet! Van akinél a mellékhatások egyáltalán nem jelentkeznek egyébként.
2013. júl. 23. 22:01
 10/13 A kérdező kommentje:
köszi szépen mindenkinek
2013. júl. 23. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!