Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi idő után van tünete az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után van tünete az esemény utáni tablettának? (escapelle)

Figyelt kérdés

a barátommal szeretkeztem és kiszakadt a gumi már az nap kb. az esemény után 1 órán belül bevettem a gyógyszert lassan 3 órája vettem be de még semmit nem tapasztaltam ez baj?! ..nagyon félek hogy teherbe esek, jövőhéten kéne megjönnie és épp a peteérésem végén történt az eset

szerintetek mit kéne csinálnom? elmenjek orvoshoz? nektek mennyi idő után volt valami tünet?

lehet hülye kérdéseket tettem fel de ez volt az első ilyen esetem

2013. júl. 23. 00:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
7 napon belül kell megjönnie, az a jele annak h nem lettél terhes, A tabi hatása h kilöki a petesejtet! Ne ijedj meg, ha 1 órán belül nem hánytál akkor várd azt a napot mikor megjön, Nálam így volt, és olvasd el a betegtájékoztatót, hiszen nem dísznek van mellé!
2013. júl. 28. 22:41
 12/13 anonim ***** válasza:
nekem nem jött meg mindjárt, hanem a "rendes"időpontban.
2013. júl. 28. 22:43
 13/13 anonim ***** válasza:

"7 napon belül kell megjönnie, az a jele annak h nem lettél terhes"

Egy fenét!

Ott a tájékoztatón, hogy NEM hozza előre a vérzést, normális esetben a várt időpontban jelentkezik a menstruáció!

Ha előbb vagy később jön, akkor az csak mellékhatás.

2013. júl. 29. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!