Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tudnátok tanácsot adni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok tanácsot adni?

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy a menstruációm még mindig nem állt be rendesen. A tv-ben hallottam a pharmatex fogamzásgátlóról. Az lenne a kérdésem, hogy ez megoldás lenne a problémámra? A válaszokat előre is köszönöm!

2013. júl. 25. 12:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
köszi, hogy nekem is vàlaszoltok, a kérdezőnek meg azt tudom mondani, hogy nekem anyukàm is, neki is a gyerekkori baràtnője, nekem a mostani baråtnőm... rendszertelen a menstruàciónk anyukàm és a báràtnője is szültek teljes életet éltek, szerintem még nagyon sok nő "küzd" azzal hogy nem àllt be nekik, elmehetsz kivizsgàltatni ha zavar bajod biztos nem lesz belőle
2013. júl. 25. 13:22
 12/14 anonim ***** válasza:
Amúgy is mit jelent, hogy nem állt be? 2-2 nap ide vagy oda, esetleg hetek?.... Nem mind egy.
2013. júl. 25. 13:23
 13/14 A kérdező kommentje:
Az esetek többségében csak napok, van amikor 4-5 nap. Érettségi időszak után 1 hetet késett.
2013. júl. 25. 13:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Stressz hatására ez teljesen természetes. Nekem általában óramű pontosságú, de volt, hogy egy nagyon stresszes időszakban két hónap is kimaradt.
2013. júl. 25. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!