Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Pharmatex ha ezt a figamzásgát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pharmatex ha ezt a figamzásgátlót szeretném szedni akkor nem kell nőgyógyászhoz mennem?

Figyelt kérdés

2013. júl. 25. 01:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
"Miért ne lenne rendes fogamzásgátló" - mert nagyon-nagyon sokan teherbe esnek a használata mellett, míg az olyan fogamzásgátló mellett, amit orvos ír ki, az mellett meg sokkal kevesebben. Akkor átfogalmazom, ha hatásos fogamzásgátlást szeretne a kérdező, akkor ne a Pharmatex termékeket használja.:)
2013. júl. 25. 11:41
 12/25 anonim ***** válasza:
Hát csak ne tiltsák be, mert akkor nekem nem lesz mivel védekeznem:( De szerintem ez hülyeség, úgyse akarják betiltani. Nekem meg a hormonos fogamzásgátlótól lett majdnem trombózisom, szúró fejfájással keltem meg feküdtem, 0 libidó, kipróbáltam 2fajtát, megjártam 4orvost de mind csak hümmögött... nyilván, nem nekik fájt, hanem nekem. Úgyh én hálás vagyok a Pharmatex-nek, mert nincs olyan érzésem mellette, hogy mindjárt meghalok.
2013. júl. 25. 12:43
 13/25 anonim ***** válasza:
Ennek ellenére, ha a kérdező még fiatal, akkor az óvszert javaslom. Tizenéves koromban az első pasimmal mi is azt használtunk. Na meg a tabit, aminek ugye rossz vége lett..
2013. júl. 25. 12:44
 14/25 anonim ***** válasza:
Nem hülyeség, nőgyógyászati konferenciákon volt erről szó.
2013. júl. 25. 14:19
 15/25 anonim ***** válasza:
Nyilván, mert akkor kevesebbet tehetnek a zsebükbe. Nyílt titok h a nőgyógyászok %-ot kapnak a gyógysze után.
2013. júl. 25. 14:26
 16/25 anonim ***** válasza:

Gondolom neked fogalmad sincs arról, hogy mennyien esnek teherbe pharmatex mellett...

nőgyógyászati asszisztens vagyok, nekem van rálátásom a dolgokra.

2013. júl. 25. 14:44
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
Örülök neki, h az vagy. Nekem bejött a pharmatex és a megszakitás is. Együtt is, meg külön is. Tudod mi nem jött be? Az, hogy 2tabit próbáltam, az egyiket hasból írta fel az orvos, aztán találtam rá erre a fórumra, ahol olvastam, hogy Magyarországon ez másképp megy. Nálunk, Vajdaságban nincs kivizsgálás, csak jössz, kapod a tabit, és mész. Na most, a következő orvoshoz úgy mentem el, h előtte csináltam egy vérképet, és az orra alá dugtam, hogy nézze meg és irjon fel egy másikat mert ettől rosszul vagyok. Nézegette, hümmögött valamit, nem értette hogy miért kérdezek hormonokról, aztán azt mondta, h ok, Yaz vagy Yasminelle, választhatok. Na mondom, remek, mi ez, kivánságműsor? Végül a Yaz-t választottam, amire egyáltalán nem is létezett recept, privát patikában kellett megvenni. Ok, szedtem... mert hittem az orvosnak. Ismét előjött a fejfájás, a rosszullétek, néha már lilán láttam. Jó, elmentem egy harmadik orvoshoz is. Az meg nemcsak bunkó volt, hanem még durva is, úgyh már annyira begörcsöltem, h nem is tudott megvizsgálni. Mondtam neki h nagyon fáj a fejem tőle, erre mondta, h "háát, van ilyen..." Mindezt "fájaf….."stilusban. Ha nem vagyok olyan lelkiállapotban, mint amilyenben voltam, akkor leorditom a fejét és még le is prostizom(írtam volna csúnyább szót, de fennakadt a trágárságszűrőn….). Azóta nem néztem nőgyógyászok felé és nem is fogok, esetleg majd ha szülni akarok, de akkor is magánhoz megyek majd. Egy haverom anyukája nőgyógyász, végül neki panaszoltam el a gondomat, és ő mondta h soha többet nem szedhetek hormont, mert ez trombózishajlamra utal. De őszintén, nem is akarom többé szedni azt a pontpontpont-ot. Úgyh nekem tökéletesen jó a Pharmatex, megbizok benne. Apum is eü-s, és őszintén, több rosszat hallok a fogamzásgátlókról, mint amennyi nőről tudok, aki Pharmatex-től lett terhes. Az a pasi nem tudja kivenni időben, vagy nem várják meg a 20perces hatóidőt. A legkönnyebb ugye arra fogni, h hááát a Pharmatex.....
2013. júl. 25. 14:58
 18/25 anonim ***** válasza:
Nem veszekedni akarok, csak bizonyitani hogy nem mindenki lesz ettől terhes.
2013. júl. 25. 15:02
 19/25 anonim ***** válasza:

Nővérem is pharmatex mellett lett terhes, csak hogy mondjak egy személyes példát is. 10 percig tartott az aktus, a párja el sem élvezett, mert nagyon csípte mindkettejüket. Egyetlen egyszer próbálták ki, menstruáció után.

Különben honnan tudod, hogy nem vagy meddő? Vagy esetleg a párod? Isteníted a pharmatexet, aztán lehet, hogy nem is lehet gyermeketek!

2013. júl. 25. 15:53
 20/25 anonim ***** válasza:
Ha nőgyógyász-asszisztens vagy, akkor biztos tudod, vagy legalábbis tudhatnád h meddőséget a következő esetben lehet megállapitani: ha 1 év folyamatos próbálkozás után se esik vki teherbe. Ha ennyire nem érne semmit, akkor nem is dobták volna piacra. Sok olyat is hallottam már, hogy megszakitással nem lettek terhesek, amikor meg akarták, egyből összejött.
2013. júl. 25. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!