Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A hétfői gyógyszerrel mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hétfői gyógyszerrel mit csináljak, ami megmaradt?

Figyelt kérdés

Elnézést kérek mindenkitől, hogy egy olyan kérdést teszek fel, ami már az emberek könyökén jön ki, de napokat keresgéltem a választ reménytelenül.

Komoly párkapcsolatban élek. Fél évig szedtem gyógyszert, 1 hónapot kihagytam, majd júniusban kezdtem el ismét szedni.

A megvonásos vérzés megjött, a 2. napján védekezés nélkül voltam együtt párommal. Július 13-án (szombat) kezdtem meg a 2 levél szedését, 14-én (vasárnap) is bevettem, 15-én (hétfőn) elfelejtettem bevenni. A hétfői gyógyszerrel mit csináljak, ami megmaradt? Ma péntek van, és párommal nem voltam együtt.

Köszönöm szépen előre is a válaszokat, a türelmet és a megértést!

Minden jót kívánok!

2013. júl. 19. 20:36
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Eltelt majdnem 1 hónap, tegnap megjött, tesztet csináltam 3-mat, nincs semmi jele a terhességnek! :) (kopp-kopp)
2013. aug. 8. 06:27
 12/12 A kérdező kommentje:
Ja, és a kimaradt gyógyszert a kimaradási héten való csütörtökön reggel vettem be.
2013. aug. 8. 06:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!