Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló szedése alatt lehet inni, dohányozni?
Tehát, nem leszek kevésbé védett? Inni ritkán szoktam, talán havonta, de akkor tényleg lerészegedek. Ilyenkor szükség van kiegészítő védekezésként óvszerre? Illetve nem vagyok nagy dohányos, de hetente el szoktam szívni néhány szálat. Hétvégén akár többet is. Ettől ugye nem leszek kevésbé védett? Nem vagyok otthon a témában, de szeretnék átállni a fogamzásgátlóra.
Egy 18 éves lány.
Hat en csak egy kovetkeztetest irok:
A mai 18 evesek lanyok.is ugyan ugy isznak mint a ferfiak
Es nagy reszuk hasznal fog gatlot
Battyam 18 naluk a 6csajbol mind a 6 szed fog gatlot es szexualis eletet es biztos hogy van olyan.amikor el engedik magukat
DeMONDOM NEM ERRE ALAPOZT EZ CSAK TENY
Amugy ha van.kedved ismerkedni beszelgetni irj pvpt
Nem, boldog párkapcsolatban élek évek óta. Inni csak most nyáron járok el havonta, és szerintem ez egyátalán nem sok... Cigiről annyit, hogy szerintem nem sok, hogy így nyáron hetente 1-2x egy-egy szálat elszívok. Hétvégente max 2-3-mat.
Köszönöm a válaszokat!
"Cigiről annyit, hogy szerintem nem sok"
Több, mint a semmi, picikém!
A fogamzásgátló ÖNMAGÁBAN is megemeli a trombózis kockázatát.
Anélkül is lebénulhatsz, meghalhatsz, hogy rágyújtanál a tabletta mellett, hát még ha időnként el is szív egy-két szálat...
DE te tudod. Ha neked megéri a kockázatot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!