Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mikor lehet a lány puncijába...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor lehet a lány puncijába élvezni óvszer nélkül? Hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Mármint milyen fogamzásgátló módszerek vannak? Hallottam már sokszor a 72 órás tablettáról, pontosan nem tudom mit csinál, ettől függetlenül kell szedje 9 hónapig a fogamzásgátlót? És egy alkalom után is ha bele élveztek a csajba akkoris kell 9 hónapig szedje? Érdekelnek a dolgok de még sosem néztem utánuk :D
2013. júl. 18. 15:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%
Beleélvezel majd bevesz egy fogamzásgátlót.
2013. júl. 18. 15:58
 2/18 anonim ***** válasza:
82%
Hát akkor nézz utána. A neten megvan minden info. Ne legyél már ennyire lusta.
2013. júl. 18. 15:59
 3/18 A kérdező kommentje:

#1: egy szex után egy fogamzásgátló ? 72 órásat mikor kell?

#2: Most is a net előtt vagyok, nem ?

2013. júl. 18. 16:02
 4/18 anonim ***** válasza:

1; a 72 órás tabi nem állandóan szedhető!

2; ha a lány már egy, de inkább két hónapja szedi a fogamzásgátlót akkor lehet. azt viszont időkorlát nélkül lehet. illetve vannak olyan fajták, amiket néha szüneteltetni kell, ha kicsivel magasabb a hormonszintjük

2013. júl. 18. 16:03
 5/18 anonim ***** válasza:

9 hónap?

72 órás esményutáni tabletta (pl.: kiszakadt az óvszer, elfelejtette bevenni a fogamzásgátló tablettát)

Előtte kell elkezdenie fogamzásgátló tablettát szedni az adott lánynak mielőtt bele élveznél...

És nem kell 9 hónapig szedni bármikor abba lehet hagyni (orvosi "felügyelet" mellett)

2013. júl. 18. 16:04
 6/18 A kérdező kommentje:

Már előtte szednie kell ? És naponta vagy hetente ?

Ha szex előtt nem szedett be és beleélveztek akkor utána kell csak a 72 órás ? És a 72 órás után kell szedjen valamit vagy nem ?

2013. júl. 18. 16:06
 7/18 anonim ***** válasza:
miért akarsz ilyen nagy erővel beleélvezni? gondolod, hogy jó ötlet kockáztatni? szerintem alig lehetsz meg 18 ha ilyet kérdezel.
2013. júl. 18. 16:07
 8/18 A kérdező kommentje:

utolsó: hogy érted, hogy orvosi felügyelet mellett?

tegyük fel szedi 1-2 hónapja beleélveznek akkor utána is kell szedjen..? nem vágom, hogy mennyi ideig kell szedje

2013. júl. 18. 16:08
 9/18 A kérdező kommentje:

utolsó előttinek ment az utolsó üzenet

utolsó: csak szeretnék tisztában lenni a dolgokkal ^^

2013. júl. 18. 16:09
 10/18 anonim ***** válasza:

5. vagyok!

Igen előtte is szednie kell és ezt akkor tudja elkezdeni szedni amikor menstruál az nap (ez fontos)

Bármikor abba lehet hagyni a szedését

2013. júl. 18. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!