Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha rendszeresen szedek fogamzá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha rendszeresen szedek fogamzás gátló tablettát, és ha a párom bennem érvez el, akkor lehetek terhes?

Figyelt kérdés
2013. júl. 18. 10:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Ha nem élvezhet beléd, akkor minek szeded? -.-"

Azért, hogy ne essen teherbe?

Azért, hogy érezze a párját teljesen?

Hogy ne legyen köztük egy gumi, ami irritálhat?

Azért, hogy a természetes síkosítás is elég legyen, mert a gumi egyeseket száríthat és ki is szárad?

Ugyanakkor bármilyen meglepő neked, az, hogy a férfi bent megy el, női részről már semmi pluszt nem jelent.

Csak az oda vezető úton jelent pluszt, hogy nincs gumi.

2013. júl. 18. 12:03
 12/16 anonim ***** válasza:
48%
Én nő vagyok utolsó... Szerinted milyen érzés egy pasinak, hogy mielőtt elmegy, ki kell vennie? Szerintem rossz. Az előváladéktól ugyanúgy teherbe eshet, mint a spermától, szerintem akkor már teljesen mind1, és legalább a párjának jobb, ha benne megy el.
2013. júl. 18. 12:20
 13/16 anonim válasza:
Nem nőgyógyász írta fel neked a gyógyszert? mert elkellett volna mondania. a másik hogy gondolom ha elég nagy vagy a fogamzásgátlóhoz és a szexhez olvasni is tudsz és mint minden gyógyszerhez a fogamzásgátlóhoz is tartozik egy betegtájékoztató. ha vennéd a fáradtságot, hogy elolvasod nem kéne ilyen idióta kérdéseket feltenni.... -.-"
2013. júl. 18. 12:33
 14/16 anonim ***** válasza:

"milyen érzés egy pasinak"

Biztos, nem olyan rossz, mint egy abortusz.

"szerintem akkor már teljesen mind1"

Nem ugyanaz a valószínűség. Több millió vagy pár száz.

Ha valaki ennyire fél a teherbeeséstől, akkor teljesen normális, hogy valamilyen úton módon a lehető legnagyobb biztonságra törekszik, és ezért kombinálja a lehetőségeket.

Majd ha megtalálja azt a férfit, vagy a kapcsolata abba a fázisba ér (vagy egyszerűen csak felnő), és már nem lesz akkora tragédia egy esetlegesen besikerült gyerek, akkor már rá meri majd bízni magát a pasira, engedi a beleélvezést.

Egyébként pasi szemmel... kérdeztem már "illetékestől" és az volt a válasz, hogy neki minimális a különbség, hogy bent vagy kint "lök egy utolsót". Ugyanúgy élvezi.

(Nem állt érdekében ezt hazudni, mert nem voltunk olyan kapcsolatban).

2013. júl. 18. 12:43
 15/16 A kérdező kommentje:
utolsó vűlaszadó köszönöm:)
2013. júl. 18. 13:00
 16/16 anonim válasza:
Szia! Figyelj, én pont ugyanígy estem teherbe, szedtem a fogamzásgátló tablettát, és mellette kihúzgálta párom! pár hónapja kezdtem szedni a fogamzásgátlót. Régebben, szimplán csak kihúzgálta, ö is, az exem is soha nem volt baj! Elkezdtünk duplán védekezni, én már hónapok óta szedtem gyógyszert, és teherbe estem. 8 hetes kis mama voltam, és elvetéltem. Meg mondom őszintén nem nagyon hiszek azóta a védekezésben. Sok nő esett ugyanugy gyógyszer mellett teherbe. van aki évekig próbálkozik, és nem jön bab,m hiába van rajta. Szerintem, ha jönni akar a baba, jönni fog! 100 esély csak akkor van ha nem szeretkezünk :(
2013. júl. 20. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!