Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes?
Elég érdekes, hogy már 2x szakadt ki az óvszer, ráadásul ilyen rövid időn belül. Milyet használtok? Ha valami ultra gagyit, akkor én nem csodálkoznék rajta. Durex, vagy Lifestyles, én ezt ajánlom. 3 évig csak gumiztunk, 1x sem szakadt ki egyik sem. :) Ha pedig jó minősígűt használtok, akkor a párod valamit nagyon bénán csinál. Lehet, hogy gyerekesnek hangzik, de nézzetek meg Youtube-n egy felvilágosító videót, hogy hogyan kell helyesen felhelyezni, ellenőrizni, majd eltávolítani. Ez most így viccesnek hangzik, de inkább ez, mint a szakadás. :) A másik, ami még szóba jöhet, az a hüvelyszárazság, ergo, hogy nem voltál kellően felizgatva. Így sem lehet szexelni mert ez egyenlő az óvszer kiszakadásával sajnos. :/
A kérdésedre válaszolva, IGEN, lehetsz terhes, de ennek az esélye elég kevés. A 72 órás tabletta védő aránya igen magas, 90% fölött van. Nyilván annál nagyobb az esélye, hogy hat, minél hamarabb veszi be az illető. :)
Most már nem tudsz mit tenni, mint várni. Én azért a biztonság kedvéért 14 nappal az aktus után elvégeznék egy terhességi tesztet reggeli első vizeletből. Abból majd megtudod a tutit. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!