Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Cypromix tabletta mikortól hat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cypromix tabletta mikortól hat?

Figyelt kérdés
Tizenöt napja szedem a tablettát előtte majdnem egy évig szedtem majd fél év kihagyásával kezdtem újra. olvastam hogy ez is ugyanolyan fogamzásgátló mind a többi, de mégis félek. múlt héten és tegnap is óvszer nélkül védekeztünk. múlt héten nem vettem észre de tegnap úgy tűnt hogy hiába vette ki időben mégis elélvezett és talán egy kicsit bennem maradt a spermája. ettől lehetek terhes? vagy már hatott a múlt hétvégén is a gyógyszer? nagyon félek :(
2013. júl. 11. 17:11
 1/3 anonim ***** válasza:
az első szemtől véd.
2013. júl. 11. 17:38
 2/3 anonim ***** válasza:
2013. júl. 11. 17:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem értelek... Ha már ennyi ideje szeded, nem tudod elolvasni a betegtájékoztatót? Az lenne az első!! És ott széépen le van írva, mikortól véd. Na meg az is le van írva, hogy ezt a gyógyszert nem kellene fél évnél tovább szedni, nem ajánlott, ezt nem olvastad? Ahelyett hogy "ez is ugyanolyan fogamzásgátló mind a többi" O.o
2013. júl. 11. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!