Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó a menstruációs fájdalmakra a hormonmentes fogamzásgátló? Ha igen, mennyibe kerül?
Hormonmentes fogamzásgátlási módszerek: óvszer, pesszárium, spermicidek, spirál, stb.
Ezeknek semmi köze a menstruációs fájdalmakhoz.
De a fogamzásgátló tabletta, ami ugyebár hormonos, csökkentheti a fájdalmakat, viszont ezért elkezdeni szedni nagy baromság lenne.
Szedj magnéziumot menzesz előtt 1 héttel és közben is, ez nagy segítség. Én fiatal koromban próbáltam mindent, sokszor elájultam a fájdalmaktól, volt, hogy morfiumot kaptam, mégse múlt el a fájdalom. Viszont a magnézium segített...
Szerintem valamit félreértettél, hormonmentes fogamzásgátlónak nincs olyan hatása, amitől csökkenne a fájdalmad. Ezért kérdeztem, hogy mire gondolsz, azt hittem tudsz valamit, amit mi nem :)
Én apranaxot kapok a dokimtól, 1-2 szem kell belőle, nem álmosít és tökéletesen elmulasztja a görcseimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!