Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki nem szedhet hormontartalmú tablettát? Melyik hormonmentes fogamzásgátlási forma vált be nektek a legjobban?
A kapcsolatom elért egy olyan szintre mikor már megvan a kellő bizalom és lecserélnénk az óvszert egy másik, BIZTONSÁGOS módszerre, de tablettát nem szedhetek.
Kinek mi vált be?
Az óvszeren kívül csak a spirál és az elkötés megbízható.
De a spirál elsősorban olyanoknak való, aki már szült gyermeket. Elköttetni meg gondolom nem akarod magad:D
A többi módszer eléggé lutri.
Lehet kísérletezni a spermicid+megszakítás kombinációval, de nekünk pl. nem vált be, mert kegyetlenül csípett a spermicid. De barátnőméknek bevált.
Ami még hatásos lehet, az a pesszárium és spermicid együtt, de pesszáriumot csak külföldről lehet rendelni. Nekem ez is a spermicid miatt esett ki, anélkül meg nem megbízható.
Persze lehet kombinálgatni összevissza a dolgokat, mondjuk megszakítást naptármódszerrel, esetleg hőmérőzgetni, de egyrészt nem túl megbízható, másrészt baromira macerás.
Egyáltalán nem szedhetsz vagy csak kombinált tablettát nem?
Mert ugye van aki nem szedhet ilyet, de mini tablettát igen (bár állítólag nem annyira biztonságos,mint a többi...)
Sajnos egyáltalán nem szedhetek semmit :( Szívbillentyűelégtelenségem van és emiatt szóba sem jöhetnek az ilyen tabletták.
Spirált a doki azt mondta nem tesz fel, mert azt csak szülés után alkalmazzák..
Marad az óvszer...
Egyik sem biztonságos. Pharmatexet élből felejtsd el, még megszakítás+naptármódszer mellett SEM elég biztonságos!
Többi módszer sem biztonságos, csak az óvszer.
A gumin kívül egyik hormonmentes módszer sem elég megbízható.
Ha nem elég stabil és komoly a párkapcsolatod, hogy egy esetlegesen besikerült gyerek se okozzon törést, akkor nem ajánlom, hogy kísérletezz!
Én se szedhetek, tudom milyen vacak így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!