Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kb. a 74. órában vettem be az eseményutánit még hatni fog ugye?
Figyelt kérdés
Hétvége miatt nem tudtam hamarabb elintézni.2013. júl. 8. 21:15
1/6 anonim válasza:
Most erre mit mondjunk? Nem, nem fog hatni. Igen, biztos hogy hat.... Nem tudjuk, reménykedj.
2/6 anonim válasza:
Azért 72 órás, sőt még a 68. óra is csoda...
3/6 anonim válasza:
Működési mechanikája az lenne, hogy meggátolja a petesejt kiszabadulását és hogy gátolja azt hogy a spermiumok megtermékenyíthessék a már kiszabadult petesejtet. namármost te 74 órával később vetted be (lényegtelen hogy 72 órásnak hívják :S), lehet hogy mikor bekerült a spermium még, nem volt kiszabadult érett petesejted, de ugyebár a spermium 5-7 napon át termékeny marad, és a 74 óra alatt leválhatott petesejt és akkor becsuszott a hiba. ettől kezdve a tabi már hatástalan, mivel nem a terhesség megszakítására (megtermékenyült állapot) van kifejlesztve, hanem a megtermékenyítés blokkolására, lényegében már felesleges beszedni. ovulációs fázisban voltál legalább?? egyébként escapelle-t vettél be? egy orvostanhallgató 23F
4/6 Snooch válasza:
Ügyeleten hétvégén is felírták volna...
Egyébként pedig a felettem szóló orvostanhallgató válaszoló leírta a lényeget.
5/6 anonim válasza:
Hat igy aggodhatsz meg..
Kulonben minden varosban van ugyelet, szombat ejjel is.
6/6 anonim válasza:
az orvostanhallgató vagyok. 8-10 nap után csináj egy tesztet, mert addigra beágyazódik a petesejt és elkezdi termelni a HCG hormont, amit a teszt a vizeletben kimutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!